«Ούτε για διακοπές...»

Πηγή φωτό: imerazante.gr Πηγή φωτό: imerazante.gr

Στη Football League ο Σπύρος Δημόπουλος για να διαμαρτυρηθεί για όσα έγιναν στη Ζάκυνθο.

Πολλά παράπονα από τη φιλοξενία, αλλά και τη συμπεριφορά των οπαδών της Ζακύνθου έχουν στον Πανελευσινιακό τα οποία εκφράστηκαν με ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής (17/04). Ωστόσο, οι «σταχυοφόροι» δεν έμειναν εκεί και το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Δημόπουλος μετέβη τη Δευτέρα (18/04) στη διοργανώτρια και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, προκειμένου να του μεταφέρει όλα όσα υποστηρίζει ότι έγιναν.

«Δεν σεβάστηκαν τίποτα», υποστήριξε ο Δημόπουλος στο flnews και ανέφερε: «Έγιναν ανεπίτρεπτα πράγματα. Έβριζαν τις οικογένειές μας. Την είχα σε εκτίμηση τη Ζάκυνθο, αλλά πλέον δεν θέλω να πάω εκεί, ούτε για διακοπές. Έβριζαν εμένα, τον Θανάση, τον Χρήστο... Και μέσα σε όλα αυτά ο κύριος Γούναρης ήταν άφαντος».

Η ομάδα της δυτικής Αττικής στρέφεται πλέον στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κισσαμικό το οποίο οι «σταχυοφόροι» το χαρακτηρίζουν ως ματς - μία κατηγορία.

Last modified onΔευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 16:26

1 comment

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Τρίτη, 19 Απρίλιος 2016 17:40 Comment Link

    Λυπόμαστε που δεν θαρθείτε άλλο στην Ζ ά κ υ ν θ ο για διακοπές... Υποθέτω ότι ούτως ή άλλως θα προτιμάτε το...Λουτράκι! Καλό καλοκαίρι αδέλφια!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep