Μαζεύει τα κομμάτια της...

Χωρίς Τζόκιτς, Καραλή η Λαμία απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ευτυχισμένος δήλωσε ο Παύλος Μυροφορίδης για το... ξύλο στις προπονήσεις.

Τα παράπονα της Λαμίας για τη διαιτησία του Φουκάκη στο ματς με την Κέρκυρα εκφράστηκαν μετά τη λήξη. Αυτό που κρατούν οι «κυανόλευκοι» είναι η απόδοση από την οποία έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός. Βέβαια, η ομάδα της Φθιώτιδας έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για το πλασάρισμα στην 4άδα, αλλά δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Επόμενος αντίπαλος είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας και πλην του τιμωρημένου Καραλή εκτός πλάνων θα βρίσκεται και ο Τζόκιτς, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχει υποστεί διάταση στον έξω πλάγιο. Ο Σέρβος είναι πιθανό να μείνει τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή (10/04) ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η απόφαση για παραμονή και την επόμενη σεζόν θα παρθεί μετά το τέλος της σεζόν, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος για το... ξύλο που πέφτει στις προπονήσεις.

Για το επεισόδιο που είχαν τρεις ποδοσφαιριστές σε καφετέρια της πόλης ανέφερε: «Άνθρωποι είναι. Τι είναι; Ρομπότ; Επειδή το έψαξα πολύ, δεν υπάρχει θέμα». Σε ερώτηση σχετικά με επεισόδια στις προπονήσεις ανέφερε: «Σε μία ομάδα 30 παικτών όποιος πει ότι όλοι είναι κολλητοί θα είναι μπαγλαμάς. Αν δείτε τις προπονήσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων, θα τρομάξετε. Πέφτει πολύ ξύλο. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός που τον γουστάρω. Το να πει ο ένας μια κουβέντα στον άλλο είναι θεμιτό. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Είμαι ευτυχισμένος με αυτό που βλέπω. Μακάρι αυτό το πάθος να υπήρχε από την αρχή της χρονιάς».

Σημειώνεται, πάντως, ότι οι Καραλής, Κοτσώνης είχαν μείνει εκτός αποστολής μετά από επεισόδιο που φέρονται να είχαν στην προπόνηση, ενώ ο Μυροφορίδης είχε μεταφέρει πρόσφατα ότι δεν θα δεχτεί άλλο κρούσμα παρόμοιο με αυτό που συνέβη σε καφετέρια.

Last modified onΤετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep