«Πρόβλημα οι απώλειες»

Ο Βάνια Ραντίνοβιτς ελπίζει πως τα αποκτήματα θα είναι διαθέσιμα απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Απώλεια χαρακτήρισε για τη Ζάκυνθο την αδυναμία χρησιμοποίησης των χειμερινών αποκτημάτων. Εξέφρασε, πάντως, την αισιοδοξία του ότι θα είναι σε θέση να τους χρησιμοποιήσει στο προσεχές ματς με τον Πανελευσινιακό. Αναλυτικά όσα είπε έπειτα από την ήττα (2-1) από τον Πανσερραϊκό:

«Παίξαμε καλά και κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις λάθη γιατί θα τιμωρηθείς. Στο τέλος χάσαμε πέναλτι και μπορώ να πω ότι ο Πανσερραϊκός ήταν τυχερός. Έχουνε πολύ καλούς παίκτες και ίσως τον καλύτερο επιθετικό της κατηγορίας τον Φουρτάδο. Δεν δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες αλλά τιμωρηθήκαμε σε δυο φάσεις. Στο δεύτερο μέρος οι πιθανότητες μας ήταν μικρές. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε. Παίζουμε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες. Πιστεύω στο επόμενο ματς με την Ελευσίνα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Έχουμε πολλά ματς ακόμα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο. Ελπίζω ότι θα χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες μας που δεν είχαμε σε αυτό το ματς. Ποδοσφαιριστές επιθετικοί κυρίως. Ήταν πρόβλημα για μας η απώλεια των παικτών. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ καλοί. Χρειαζόμαστε επιθετικούς για να μπορούν να σκοράρουν. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο Κώστας Κάρδαρης τόνισε:
«Δυστυχώς χάσαμε βαθμούς. Είναι κρίμα για εμάς γιατί προσπαθήσαμε πολύ στο δεύτερο μέρος. Κοιτάμε στα επόμενα ματς για να σώσουμε την ομάδα. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι δεν έχω καταλάβει τι έφταιξε. Ήταν το δεύτερο ματς με τον σύλλογο και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα σαν επιθετικός που είμαι».

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διονύσης Μπινιώρης

Last modified onΚυριακή, 10 Απρίλιος 2016 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep