Πήρε άδεια το γήπεδο του Αχαρναϊκού

Άδεια διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου πήρε την Τετάρτη (6/4) το δημοτικό γήπεδο Αχαρνών - Κλείνει η θύρα των οργανωμένων

Αδειοδοτήθηκε το γήπεδο του Αχαρναϊκού, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μενιδίου. Όπως αναφέρει η άδεια που εκδόθηκε από την Επιτροπή Ελέγχου των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 2.840 θεατές στη βόρεια εξέδρα, ενώ απαγορεύεται η χρήση της νότιας κερκίδας, στην οποία κάθονταν οι οργανωμένοι φίλοι του Αχαρναϊκού, μέχρι να επισκευαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την χορήγηση Άδειας Διεξαγωγής όλων των αθλητικών συναντήσεων ποδοσφαίρου που πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα της Football League έλαβε σήμερα η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για το δημοτικό γήπεδο Αχαρνών. Η Άδεια εκδόθηκε μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε Επιτροπή Ελέγχου των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με την Άδεια ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός θεατών είναι 2.840 στην βόρεια και κεντρική κερκίδα, ενώ απαγορεύεται η χρήση των κερκίδων στη νότια πλευρά του γηπέδου, όπου και θα κλείσει έως ότου επισκευαστούν.

Εκ μέρους της Διοίκησης της ΠΑΕ Αχαρναϊκός ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Σταμούλης ευχαριστεί δημόσια για τις ενέργειες αδειοδότησης ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη, καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολεοδομίας κ. Στέργιο Πεδιαδίτη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep