«Ούτε στην Αφρική»

Νέες παραιτήσεις στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος.

Τις παραιτήσεις τους από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοίνωσαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα οι Γιώργος Μπέσκος, Κώστας Κολοκυθάς και έκαναν γνωστό ότι τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και το μέλος, Γιώργος Κατσιμπίρης. Ο Κολοκυθάς ανέφερε: «Από 1η Απριλίου, δεν είναι ψέμα, έχω κάνει την παραίτησή μου για προσωπικούς λόγους. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα, να μείνει στη Β' Εθνική και από την πλευρά μου όπου μπορώ θα βοηθήσω».

Ο πρώην αντιπρόεδρος, Γιώργος Μπέσκος είπε: «Έχω παραιτηθεί κι εγώ από την 1η Απριλίου. Ο βασικός λόγος είναι ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι από τα χειρότερα στην Ευρώπη. Αυτά δεν γίνονται σε καμία άλλη ποδοσφαιρική ανεπτυγμένη χώρα. Έχουμε πρωτάθλημα, όπου ομάδες φεύγουν και άλλες παίρνουν στα χαρτιά, ενώ άλλοι τις έχουν χάσει στο γήπεδο. Ομάδα θα παίξει 5,6 μαζεμένους αγώνες και απορώ πώς η Πολιτεία, η διοργανώτρια αρχή και η ΕΠΟ δεν ενδιαφέρεται γι' αυτό το πρωτάθλημα.

Δεν αξίζει να συμμετέχεις σε αυτές τις διαδικασίες διοικητικά, γιατί δεν ενδιαφέρονται αυτοί που πρέπει. Πάνε στα συμβούλια και ασχολούνται με πράγματα που δεν έχουν κάποια μεγαλύτερη σημασία από αυτά που γίνονται στα παιχνίδια. Η Football League είναι μία κατηγορία που αποτρέπει κάθε υγιή ποδοσφαιρικό παράγοντα να ασχοληθεί διοικητικά, γιατί μόνο χασούρα έχει. Δεν υπάρχει καμία βοήθεια στις ομάδες, με αποτέλεσμα να γίνονται όσα γίνονται.

Είχα στείλει επιστολή στον Υφυπουργό και του έλεγα ότι πρέπει να συμμετέχουν μόνο οι αδειοδοτούμενες ομάδες. Και φτάσαμε τώρα να γίνεται ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει καταντήσει περίγελος. Βλέπεις ομάδες να αποχωρούν, άλλες να μην παίζουν, άλλες όπως η Παναχαϊκή να μαζεύει τους αγώνες και να ξέρει τη βαθμολογία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε τη FIFA και την UEFA για όσα γίνονται στη Football League ή ασχολούνται μόνο με άλλα πράγματα; Όταν μία επαγγελματική κατηγορία τροφοδοτεί τη Super League και αυτή αδιαφορεί γι' αυτά τα πράγματα πώς κάποιος υγιής επενδυτής θα ασχοληθεί; Λυπάμαι. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Αφρική. Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την ανοχή που δείχνουν όλοι.

Αυτό με οδήγησε στην παραίτηση και εμένα και τον κύριο Κολοκυθά και τον κύριο Κατσιμπίρη. Για μένα αυτό το πρωτάθλημα έπρεπε να σταματήσει. Είναι πρωτάθλημα - παρωδία. Για την αδιαφορία που υπάρχει και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα».

Last modified onΔευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 02:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep