Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με προβλήματα ο Πιερικός

Πέντε απόντες στον Πιερικό ενόψει Βύζαντα, επιτακτική η βοήθεια των φιλάθλων.

Την 5η του διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει την Τετάρτη (14/03) ο Πιερικός απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων, όμως τα προβλήματα είναι αρκετά για τον τεχνικό, Γιώργο Χατζάρα. Συγκεκριμένα, είναι τιμωρημένοι οι Κουτσοσπύρος, Καρακούτσης, Πουλόπουλος, τραυματίας ο Κόιτς και ανέτοιμος ο Καμινιώτης. Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει ότι για τον αυριανό αγώνα (15.00) της ομάδας μας με τον Βύζαντα Μεγάρων, θα ισχύσει γενική είσοδος με 10 ευρώ.

Λίγο μετά την έναρξη του β' γύρου του πρωταθλήματος, ο Πιερικός μας, που μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, θέλει να ένα ακόμη βήμα προς το στόχο της ανόδου. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από το πλευρό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας. Όλοι παρόντες, όλοι δίπλα στην ομάδα μας. Τώρα είναι η ώρα του Πιερικού!».

Ο Γιώργος Χατζάρας πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή και θα ανακοινώσει τη 18άδα λίγο πριν την έναρξη. Ο λόγος για τους: Συμεωνίδη, Τσιντώτα Γιαζιτζόγλου, Λαζαρίδη, Κωτσιόπουλο, Κραγιόπουλο, Πουρτουλίδη, Μπακάλη, Πουρδανίδη, Ιντζόγλου, Πέντα, Τόσκα, Σεχολάρι, Μπλαζέφσκι, Μοκακέ, Ρούσεφ, Κόιτς, Ελευθεριάδη, Γκουγκουλιά, Σ. Παπαδόπουλο, Σκέντο, Δήμου, Χατζηζήση, Κοντέων.

Πηγή φωτό: pieriasport.blogspot.com

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2012 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep