Δημόπουλος: «Δώρο Θεού»

Ο Σπύρος Δημόπουλος αναφέρθηκε στην ένσταση που κατέθεσε ο Πανελευσινιακός σε βάρος του Απόλλωνα.

Το flnews σας είχε ενημερώσει πρώτο την Τρίτη (29/03) ότι ο Πανελευσινιακός θα κατέθετε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα. Αυτό, λοιπόν, έγινε την Τετάρτη (30/03), αφού οι «σταχυοφόροι» έπρεπε να πάρουν στα χέρια τους το φύλλο αγώνα. Στην κίνηση αυτή αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο flnews ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Δημόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε... δώρο Θεού το λάθος του τεχνικού τιμ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Όπως ανέφερε ο Δημόπουλος:
«Εμείς δώσαμε τα πάντα στο παιχνίδι και στο τελευταίο λεπτό φύγαμε στενοχωρημένοι από το γήπεδο. Η επόμενη μέρα, όμως μας βρήκε χαρούμενους χάρη στο λάθος του Απόλλωνα. Είναι σημαντικό για εμάς, θα έλεγα δώρο Θεού. Δεν έχω κάτι με τον Απόλλωνα και με καμία ομάδα, αλλά κοιτάω το συμφέρον της ομάδας μου που είναι ο Πανελευσινιακός. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και μπορεί το ίδιο να συνέβαινε από την πλευρά μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Για εμάς ξημέρωσε μια άλλη μέρα και βλέπουμε πολύ πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Συνεχίζουμε με την ψυχολογία στα ύψη για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και το βλέπουμε ως «τελικό» όπως όλα τα παιχνίδια».

Last modified onΤετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep