«Μαυριάς προς Βέροια»

Ο Δημήτρης Μαυριάς φέρεται να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στη Βέροια. Σεμινάριο με... παράπονα σε Sportradar!

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Μαυριά με την Αναγέννηση Καρδίτσας λήγει το καλοκαίρι και θεωρείται δεδομένο ότι ο 19χρονος διεθνής θα αποτελέσει παρελθόν. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «marca-sl.gr» η Βέροια είναι η ομάδα που φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Στο φετινό πρωτάθλημα της Football League μετρά 21 συμμετοχές και 2 γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Την Τρίτη (29/03) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος παρακολούθησαν σεμινάριο της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης «Sportradar», η οποία αυτό το διάστημα θα έχει συναντήσεις με όλες τις θεσσαλικές ΠΑΕ. Μάλιστα, όπως ανέφερε η διοίκηση, εκφράστηκαν παράπονα προς τα στελέχη της για την εμπλοκή των «κιτρινόμαυρων» σε «ύποπτα» παιχνίδια...Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΚΙΕΡΙΟΝ» στην Καρδίτσα το υποχρεωτικό ενημερωτικό σεμινάριο απο την εταιρία SPORTRADAR στην Αναγέννηση... Εισηγητής ήταν ο υπεύθυνος της εταιρίας στην Ελλάδα κ. Αλέξανδρος Γεροντίκος και το «παρών» έδωσαν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας καθώς και ο πρόεδρος Βασίλης Μπούρμπος με τον Γενικό Διευθυντή Κώστα Ραχαβέλια. Ήταν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο για τον τρόπο ανίχνευσης των ύποπτων για στοιχηματική χειραγώγηση παιχνιδιών.

asaa

Δεν έλειψαν, βεβαίως, και οι ερωτήσεις αλλά και τα παράπονα των «κιτρινόμαυρων» για όλη αυτή την παραφιλολογία που αναπτύσσεται, αλλά και το πώς μπορούν να προστατευτούν οι ομάδες απο φήμες και απο επιδιώξεις διαφόρων που ενδεχομένως να δρούν ερήμην τους. Μάλιστα οι άνθρωποι της Αναγέννησης αναφέρθηκαν και στα συγκεκριμένα ματς που ήταν «ύποπτα» με τον Αχαρναϊκό και τη Λαμία όπου οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν πραγματικά απερίγραπτες και ουσιαστικά οδήγησαν σε αλλοίωση των αποτελεσμάτων.

asaa11

Ιδιαίτερα στο μάτς της Λαμίας όπου το βίντεο με το χέρι - γοφό του Ακασού έχει κάνει το γύρο της... Ευρώπης!!! Ο κ. Γεροντίκος με κατανόηση είπε πως έχουν δίκιο οι ομάδες να διαμαρτύρονται και πως θα πρέπει με βάση τα στοιχεία που δίνει η SPORTRADAR να γίνεται ενδελεχής έρευνα. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήταν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που είναι υποχρεωτική για όλες τις ομάδες».

Last modified onΤρίτη, 29 Μάρτιος 2016 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep