«Αξιέπαινη κίνηση»

Η Ζάκυνθος ευχαρίστησε την Αναγέννηση Καρδίτσας για την κίνηση συμπαράστασης στον Λεωνίδα Κουτσούκη.

Σπουδαία χαρακτήρισε την κίνηση της Αναγέννησης Καρδίτσας η Ζάκυνθος. Η ομάδα του Ιονίου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την επιλογή των Θεσσαλών να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στον Λεωνίδα Κουτσκούκη και ανέφερε:

«Σπουδαία κίνηση από την Αναγέννηση Καρδίτσας πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο με ειδικά μπλουζάκια που ανέγραφαν: «Λεωνίδα περαστικά, γρήγορα κοντά». Ο λόγος φυσικά για τον ποδοσφαιριστή μας Λεωνίδα Κουτσούκη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αφού νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο. Η ΠΑΕ Ζάκυνθος θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για την αξιέπαινη κίνηση της.

Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές μας αφιέρωσαν τη νίκη στον 20χρονο ακραίο χαφ με συγκεκριμένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ««Εκ μέρους όλων των παικτών του ΑΠΣ Ζακύνθου αφιερώνουμε τη σημερινή σημαντική νίκη στο συμπαίκτη μας Λεωνίδα Κουτσούκη και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση…. Αδερφέ σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας».

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 02:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep