Απόφαση Πέμπτη, ανακοίνωση... Δευτέρα

Ακτοπλοϊκώς μαζί με τους Νέους θα ταξιδέψει στην Κρήτη ο Παναιγιάλειος. Τα νεότερα από το διοικητικό μέτωπο.

Σε αναμονή διοικητικών εξελίξεων συνεχίζει να βρίσκεται ο Παναιγιάλειος, τη στιγμή που οι «μελανόλευκοι» προετοιμάζονται για το εκτός έδρας ματς με τον Κισσαμικό την Κυριακή (27/03). Το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι μετά το τέλος του ΔΣ της Τετάρτης (23/03) στη Football League οι Αντώνης Ρέλλας, Πάνος Κουτρόπουλος συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών, αλλά εξέλιξη επί της ουσίας δεν υπήρξε.

Οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι οι ενδιαφέρομενοι θα αποφασίσουν σχετικά με την αγορά ή όχι της ΠΑΕ έως την Πέμπτη (24/03), αλλά οι ανακοινώσεις θα γίνουν τη... Δευτέρα (28/03). Η αιτιολογία που δίνεται είναι ότι δεν επιθυμεί η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών να επηρεάσει το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στα αγωνιστικά, ενοχλήσεις στη γάμπα έχει ο Νίκολα Γκατσέσα και την Πέμπτη (24/03) προπονήθηκε μόνος του. Το μισό πρόγραμμα λόγω ίωσης έβγαλε ο Ρέλλας. Η αποστολή θα ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς το Σάββατο (26/03) το βράδυ για την Κρήτη μαζί με την ομάδα Νέων, η οποία αγωνίζεται για εξ αναβολής παιχνίδι του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep