Πρωτοπόρος... δεύτερου γύρου

Για δεύτερο διαδοχικό ματς η Λαμία παρατάχθηκε με την ίδια ενδεκάδα.

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει στον δεύτερο γύρο η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας στις επτά αγωνιστικές του δεύτερου μισού έχει συγκομιδή 16 πόντους (5-1-1) συμπεριλαμβανομένων, βέβαια των τριπόντων απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη. Η συγκομιδή αυτή είναι η καλύτερη στη Football League, επίδοση που έχει και η Κέρκυρα. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» δείχνουν ότι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να διεκδικήσουν μέχρι το φινάλε το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα.

Σημειώνεται ότι απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με το ματς κόντρα στον Κισσαμικό. Οι Θέος, Σιλιγαρδάκης, Κοτσώνης έμειναν εκτός για αγωνιστικούς λόγους, ενώ ο τελευταίος αποκλείστηκε, αφού μπήκε στη 18άδα ο Τόσκας. Αντίθετα, στον πάγκο έμεινε ο Καραλής.

Η Λαμία παράλληλα συνεχίζει να είναι η μόνη αήττητη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος. Με εξαίρεση την ήττα στα χαρτιά από την Αναγέννηση Καρδίτσας οι «κυανόλευκοι» μετρούν αήττητο σερί 31 αγώνων (24-7-0) στο ΔΑΚ Λαμίας.

Last modified onΤρίτη, 22 Μάρτιος 2016 13:14

1 comment

  • ΓΙΑΝΝΗΣ [ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ]
    ΓΙΑΝΝΗΣ [ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ] Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 17:56 Comment Link

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ, ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ 3ΠΟΝΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep