Σπανός: «Κανένα περιστατικό»

Κατηγοηματική διάψευση στη Λαμία σχετικά με επεισόδιο του Δημήτρη Σπανού με ποδοσφαιριστές.

Για επεισόδιο του προπονητή της Λαμίας, Δημήτρη Σπανού με ποδοσφαιριστές έκανε λόγο δημοσίευμα το οποίο προκάλεσε την αντίδραση, τόσο του τεχνικού της ομάδας της Φθιώτιδας, όσο και των Νικομανώλη Νύκταρη, Χάρη Σιλιγαρδάκη. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Σπανός είχε επεισόδιο με τους δύο προαναφερθέντες, γιατί αποκλείστηκαν από την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χανιά, κάτι που αρνούνται κατηγορηματικά όλες οι πλευράς.

Μάλιστα, ο Σπανός με δήλωσή του στο flnews ανέφερε: «Από όλα τα παιδιά τους δύο τελευταίους μήνες δεν έχω κανένα παράπονο. Όλοι τους προσπαθούν καθημερινά στις προπονήσεις και λειτουργούν σωστά. Κανένα περιστατικό δεν συνέβη και κανένα επεισόδιο. Ο καθένας θα πάρει την ευκαιρία του όταν έρθει η στιγμή».

Last modified onΤρίτη, 15 Μάρτιος 2016 16:53

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Τρίτη, 15 Μάρτιος 2016 17:02 Comment Link

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ, ΟΜΩΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ, ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ. ΟΠΟΤΕ???? ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΠΝΠΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep