«Τα σπόρια ο Αγροτικός»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Τίμος Καβακάς.

Τον πρώην συμπαίκτη του στη Βέροια, Κώστα Γεωργιάδη αντιμετώπισε την Κυριακή (13/03) ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Τίμος Καβακάς και, φυσικά, του ευχήθηκε τα καλύτερα στο ξεκίνημά του. Ωστόσο, εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία και τόνισε ότι: «τα σπόρια τα έδινε στον Αγροτικό Αστέρα». Αναλυτικά δήλωσε: «Να ξεκινήσω λέγοντας καλή επιτυχία στον φίλο μου, τον Κώστα Γεωργιάδη. Υπήρξαμε και συμπαίκτες για αρκετά χρόνια και του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξεκίνησε πολύ σωστά. Από καρδιάς του εύχομαι ό,τι καλύτερο.

«Η ομάδα μου είχε ένα στοιχείο που της έλειπε σε προηγούμενα ματς. Είχαμε τρομερή κατοχή, τελικές, αλλά όχι πάθος. Σήμερα βγάλαμε πάθος»

Συγχαρητήρια και στους 22 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες και σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Το ματς δεν μπορούσε να είναι καλύτερο από ό,τι έγινε. Είναι διαφορετικό να το βλέπουμε και διαφορετικό να παίζουν τα παιδιά. Η ομάδα μου είχε ένα στοιχείο που της έλειπε σε προηγούμενα ματς. Είχαμε τρομερή κατοχή, τελικές, αλλά όχι πάθος. Σήμερα βγάλαμε πάθος και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Ταμπάκη και τον Παβίσεβιτς για να πάρουμε το ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αυτό θα είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμάς.

Τα δύο τρίποντα που πήραμε με τις ομάδες που αποχώρησαν μας έκαναν κακό. Είχαμε καλό ρυθμό μετά τον Παναιγιάλειο και μετά βγήκαμε εκτός ρυθμού, ενώ η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Θέλαμε αποτέλεσμα οπωσδήποτε. Κοιτάμε τώρα το επόμενο με την Καλλιθέα.

Τα δύο τρίποντα που πήραμε με τις ομάδες που αποχώρησαν μας έκαναν κακό. Είχαμε καλό ρυθμό μετά τον Παναιγιάλειο και μετά βγήκαμε εκτός ρυθμού, ενώ η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι για τρίτο ματς έχουμε μία διαιτησία, που δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά είναι σα να παίζουμε 14 εναντίον 11. Πιθανόν να έχει και ο Αγροτικός Αστέρας παράπονα. Προσπαθούσε διαρκώς να μας βάλει στην εστία μας. Χωρίς λόγο και αιτία σφύριζε συνέχεια. Αντί να κρατήσει το ματς σε αθλητικά πλαίσια το έκανε χειρότερο. Επειδή ζούμε με δικό μας τρόπο την πίεση, όταν βλέπουμε και αδικούνται οι παίκτες μας, είμαστε ήρωες που κρατάμε την ψυχραιμία μας σε τέτοιες αποφάσεις. Τα σπόρια τα έδινε στον Αγροτικό, όχι σε εμάς. Εμείς δεν τον αφήσαμε να κάνει το μεγάλο λάθος.

«Για τρίτο ματς έχουμε μία διαιτησία, που δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά είναι σα να παίζουμε 14 εναντίον 11. Πιθανόν να έχει και ο Αγροτικός Αστέρας παράπονα. Προσπαθούσε διαρκώς να μας βάλει στην εστία μας. Χωρίς λόγο και αιτία σφύριζε συνέχεια. Αντί να κρατήσει το ματς σε αθλητικά πλαίσια το έκανε χειρότερο. Τα σπόρια τα έδινε στον Αγροτικό, όχι σε εμάς. Εμείς δεν τον αφήσαμε να κάνει το μεγάλο λάθος»

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα που κάνει μία καινούρια προσπάθεια, έχει έναν πρόεδρο που βάζει χρήματα και έχει όραμα. Είναι πολύ σημαντικό για ποδοσφαιριστές και προπονητές να υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν χρήματα και εξσφαλίζουν την ισορροπία και την ηρεμία μιας ομάδας. Εμείς το αποτέλεσμα αυτό το χρωστούσαμε στους εαυτούς μας. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας βαθμός, γιατί σε προηγούμενα χάσαμε αδίκως. Ήμασταν πολύ καλοί και δεν το αξίζαμε, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο».

O Γιώργος Καλογερόπουλος είπε:
«Μετά από δύο ατυχή αποτελέσματα ήρθαμε για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Ήταν δύσκολο λόγω του αγωνιστικού χώρου. Κάναμε δύο κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπήκε μέσα η μπάλα. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να πάρουμε στα επόμενα ματς ό,τι χάσαμε».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 13 Μάρτιος 2016 23:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep