«Μόνο νίκη με Καλλιθέα»

Για τους τρεις βαθμούς θα παλέψει ο ΑΟ Χανιά απέναντι στην Καλλιθέα, όπως τόνισε ο Γιάννης Γκέσιος.

Ο 27χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στην τηλεόραση της Νέας Κρήτης υπογράμμισε την ανάγκη της νίκης για τον ΑΟΧ. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του και υποσχέθηκε πως όλοι θα δώσουν το 100% για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ύστερα από πολλά άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα. Δεν έχει σημασία πλέον αν θα αγωνίζεσαι καλά. Σημασία έχουν οι βαθμοί και να παίρνεις το θετικό αποτέλεσμα. Έγινε και μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με σκοπό να ανεβάσει και λίγο την ψυχολογία των παικτών και να αλλάξουν κάποια αγωνιστικά πράγματα. Είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει εμείς να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα σκληρά και το μόνο που πρέπει να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη, γιατί είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση», ανέφερε αρχικά ο Γκέσιος.

Για τον κόσμο, τόνισε: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας. Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο, ήταν πάντα κοντά μας. Αντίθετα, ο κόσμος πρέπει να έχει παράπονα από εμάς γιατί έχουμε ένα μεγάλο σερί από άσχημα αποτελέσματα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ εγώ είναι ότι θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το παιχνίδι.

Τέλος για τα δικά του τέρματα, σημείωσε: «Όλη η ομάδα συμμετέχει στο να βάλω εγώ γκολ. Νιώθω καλά εδώ πέρα, κι εγώ και η οικογένειά μου. Το μόνο που μένει είναι να μπορέσουμε όσο πιο γρήγορα να σώσουμε την ομάδα και να είμαστε όλοι πιο καλά».

Απόδοση: flnews.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep