«Αλίμονο αν αποφασίσει ο κ. Δημητρίου»

Δεν μπορεί να αμφισβητεί τη FIFA ο Γιώργος Δημητρίου, όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ σε δηλώσεις του στον Sport FM, συνέχισε την κόντρα του με τον πρόεδρο της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, λέγοντας πως δεν θα κρίνει ο κ. Δημητρίου αν θα πάρει άδεια η ΑΕΛ. Στη συνέχεια ανέφερε πως ο κ. Δημητρίου έδινε άδειες σε ομάδες με πλαστές ενημερότητες και πως την υπόθεση εξετάζει τώρα η δικαιοσύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια;

«Αλίμονο αν επιτρέψω εγώ προσωπικά, ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης, ο Κοντονής, η Πολιτεία και ο οποιοσδήποτε, αν ο κάθε κ. Δημητρίου κρίνει το αν θα πάρει άδεια η ομάδα μου να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Τόσα χρόνια πληρώνω αυτό το ποδόσφαιρο και οικονομικά και με φθορά της προσωπικότητάς μου. Αυτή η φθορά μου οφείλεται σε αυτούς που ελέγχουν το ποδόσφαιρο, σε αυτόν που έβαζε ο Μητρόπουλος, ο Μαρινάκης, ο Πατέρας και ο Κόκκαλης.

Αυτοί λοιπόν που ήταν στο σκοτάδι, τώρα αναδεικνύονται από την δικαιοσύνη, γιατί εδώ και ένα χρόνο και πλέον, γίνεται μία πολλή σοβαρή έρευνα για τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες. Οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα, να αδειοδοτούνται ομάδες που δεν θα έπρεπε να αδειοδοτηθούν και είναι πάρα πολύ σοβαρές και μεγάλες ομάδες.

Με συνεργασία του κ. Δημητρίου με τους υπευθύνους αυτών των ομάδων. Ο κ. Λακαφώσης ο εισαγγελέας λοιπόν, ψάχνει πως “γίναν τα δελτία, πως αδειοτούνταν οι ομάδες; Και σε αυτή τη διαδικασία, πάλι ο βασικός μάρτυρας ήταν ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Δημητρίου έχει πάρει εντολή, είμαι βέβαιος γι’ αυτό, να κλονίσει τη δική μου παρουσία στη Λάρισα. Πέρσι όμως που δεν έδωσε και πάλι αδειοδότηση στην ΑΕΛ δεν ήταν το ίδιο. Το κυριότερο από όλα. Το νομικό τμήμα πέρσι της ΑΕΛ, δεν συνεργάστηκε με το κράτος.

Όταν η ΦΙΦΑ κάνει σαφή διάκριση των δύο ανωνύμων εταιριών, δε μπορεί ο κ. Δημητρίου που έχει τελειώσει το λύκειο να τον έχουν βάλει εκεί σαν «δερβέναγα» να αποφασίζει για την τύχη του Παναθηναϊκού, ενώ έδινε αδειοδοτήσεις με πλαστές φορολογικές ενημερότητες τόσα χρόνια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep