«Μεγάλο αποτέλεσμα το 1-1»

Ο Βάνια Ραντίνοβιτς υποστήριξε ότι η ισοπαλία με την Καλλιθέα είναι «μεγάλο αποτέλεσμα».

Απόλυτα ευχαριστημένοι στη Ζάκυνθο με το 1-1 απέναντι στην Καλλιθέα. Ο προπονητής της επτανησιακής ομάδας, Βάνια Ραντίνοβιτς, ανέφερε μετά το ματς: «Μεγάλο αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη και κάναμε μεγάλο βήμα για την παραμονή. Το ρόστερ μας αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές και εκεί οφείλονται τα δύο πρόσωπα που δείξαμε στο ματς. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο ημίχρονα. Έχουμε νεαρούς με ποιότητα. Μία νεαρή ομάδα όπως εμείς δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τυχεροί και η Καλλιθέα θα μπορούσε να έχει βάλει περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος φτάσαμε δύο φορές κοντά σε ένα δεύτερο γκολ. Αξίζαμε τον πόντο. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το ματς με την Παναχαϊκή: «Είναι ένας τελικός για εμάς. Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. Εντός έδρας είμαστε καλύτεροι, έχουμε τους οπαδούς μας και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή μας».

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep