«Αίσιο τέλος άμεσα»

Ο Παύλος Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Αντώνη Ρέλλα.

Στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» του Ράδιο Αίγιο 99.2 φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα (07/03) ο Παύλος Αποστολόπουλος. Ο εν λόγω επιχειρηματίας μαζι με ακόμα τρεις έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να πάρουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και, όπως υποστήριξε, έως το τέλος της εβδομάδας θα έχει δοθεί αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αποστολόπουλου:

Τι σας έκανε να ενδιαφερθείτε;
«Ο Παναιγιάλειος είναι μία ιστορική ομάδα και πρέπει κάποιος να τη σηκώσει ψηλά. Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο των ανθρώπων αυτών και να δώσουμε άλλη χαρά. Αξίζει τον κόπο να πάει πιο ψηλά και για την ομάδα και για την ιστορία της».

Πότε αποφασίσατε να εκφράσετε πρόθεση για την εμπλοκή σας;
«Την ομάδα την ξέρω χρόνια. Δεν είμαι άγνωστος στο Αίγιο, έχω εξοχικές κατοικίες. Τώρα χρειάζεται ανθρώπους να την τραβήξουν από το χέρι και να την πάνε πιο ψηλά».

Ποιο είναι το προφίλ σας;
«Είμαστε μία ομάδα επιχειρηματιών που θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που είναι ήδη στην ομάδα. Ίσως έχουν κολλήσει τώρα. Δεν μειώνουμε την προσπάθεα κανενός που εμπλέκεται στην ΠΑΕ. Είμαστε τέσσερα άτομα που θέλουμε να βοηθήσουμε. Είναι απλά τα πράγματα».

Για την πορεία των συζητήσεων:
«Δεν έχει ολοκληρωθεί. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, οι συζητήσεις θα έχουν αίσιο τέλος. Το θέλουν και οι δύο πλευρές».

Σχετικά με το ερέθισμα που δόθηκε για να επενδύσουν:
«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Το ενδιαφέρον είναι σταθερό. Υπάρχει πρόεδρος, διοίκηση και εμείς θα βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια».

Φοβάστε αγωνιστικά μήπως ο Παναιγιάλειος δεν σωθεί;
«Όχι. Αν δεν το πίστευα δεν θα είχα εμπλακεί, όπως και οι υπόλοιποι».

Δεν είναι ρίσκο να επενδύσει κάποιος τώρα;
«Αν κάποιος θέλει να έχει μία ομάδα που θα μένει στην κατηγορία, υπάρχει μία τρύπα για να πετά τα χρήματά του. Αν θέλει να πάει ένα σκαλοπάτι παραπάνω, τότε αξίζει να επενδύσει σε μία ομάδα όπως ο Παναιγιάλειος».

Για τον κόσμο:
«Να είναι αισιόδοξοι και να στηρίζουν την ομάδα. Ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχει δέσιμο και καλά κάνουν. Όποιος και να είναι, πρέπει να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Τα πρόσωπα αλλάζουν. Ο κόσμος θα δικαιωθεί. Το έχει ανάγκη και η ομάδα το χρειάζεται. Όταν μία ομάδα έχει αυτό το κοινό και την αγάπη του κόσμου, αξίζει να ασχολείσαι μαζί της».

Αν θα είναι στο προσεχές ματς με τον Απόλλωνα:
«Από εδώ και πέρα θα είμαι σε όλα τα παιχνίδια».

Σε ερώτηση, τέλος, αν θα επιβιώσουν οι ομάδες με κόσμο, σταθερή διοίκηση και αδειοδότηση, απάντησε:
«Πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα από τον κύριο Κοντονή και να μείνουν οι υγιείς ομάδες με υγιείς ανθρώπους».

Απόδοση: flnews

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep