«Πουλάνε τσάμπα μαγκιά»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης εκτόξευσε αιχμές προς μερίδα φίλων της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Τη συμπεριφορά μερίδας φίλων της Αναγέννησης προς τους παίκτες της Καρδίτσας στηλίτευσε μετά τη νίκη (2-0) επί του Πανελευσινιακού ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε: «Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί τις τελευταίες δύο ημέρες είχαμε πολλούς αναπάντεχους τραυματισμούς. Πολλά παιδιά που ξεκίνησαν σήμερα στην 11άδα είχαν σήμερα προβλήματα, αλλά μπήκαν μέσα στη μάχη να τα δώσουν όλα για τη νίκη και για την ομάδα.

Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο α’ ημίχρονο υπήρχε μία ισορροπία. Ο αντίπαλος μας απείλησε στο πρώτο 5λεπτο με μία φάση. Από εκεί και πέρα είχαμε κι εμείς δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες και όπως είπε και ο κ. Δημόπουλος η υπεροχή μας ήτανε καθολική και η νίκη μας πέρα για πέρα δίκαη. Θέλω να ευχαριστήσω τον υγιή κόσμο που πιστεύει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και που πιστεύει στην ομάδα από τη φετινή χρονιά.

Ξέραμε ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Όλοι μας καθημερινά κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια στην καθημερινότητά μας. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να πω σε αυτούς τους λίγους που πουλάνε τσάμπα μαγκιά και τσάμπα πνεύμα -δεν είναι ο χαρακτήρας και το επίπεδό μου αυτό αλλά αναγκάζομαι- ότι δεν επιτρέπω να συμπεριφέρονται έτσι φίλαθλοι στους παίχτες της ομάδας και πόσω μάλλον σε Καρδιτσιώτες παίχτες».

Ο Σάκης Σάββας είπε: «Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι διότι η Ελευσίνα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στο πρωτάθλημα, μιας και μένουν λίγες ακόμη αγωνιστικές. Ξέραμε ότι θα έρθει στην Καρδίτσα να τα δώσει όλα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου, ότι είχαμε κάποιους αναπάντεχους τραυματισμούς. Τελικά πήραμε το παιχνίδι που είχαμε να κερδίσουμε πολύ καιρό μέσα στην έδρα μας και αυτό μας πείσμωνε περισσότερο. Θέλαμε να κάνουμε μία νίκη για εμάς.

Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, να πετύχουμε την παραμονή και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ξαφνικά δε γίναμε Μπαρτσελόνα. Παίζουμε όσο μπορούμε καλύτερο ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είναι άδικο, όπως ανέφερε και ο προπονητής μας, να γίνονται υβριστικά σχόλια για τον καθέναν. Αυτό μας πειράζει από κάποιον λίγο κόσμο στο γήπεδο και όχι από όλους. Συνεχίζουμε και θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια».
Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 06 Μάρτιος 2016 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep