«Ποντικοί» στη Ζάκυνθο!

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (2/3) στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, προκαλώντας… εμφύλιο.

Άγνωστοι ξεκλείδωσαν την κεντρική είσοδο του σταδίου και στη συνέχεια έκλεψαν αθλητικό υλικό της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι κλέφτες «εξαφάνισαν» ρούχα και παπούτσια των παικτών της Ζακύνθου από τον χώρο του στεγνωτηρίου! Το γεγονός προκαλεί ερωτήματα, με τον δήμο Ζακύνθου να ανακοινώνει πλέον πως τα κλειδιά για όλους τους χώρους του Σταδίου θα τα έχει μόνο ο υπεύθυνος Νίκος Γκούσκος, ενώ έντονη ήταν η αντίδραση του Στέλιου Γούναρη, σχετικά με το γηπεδικό. Εξάλλου, τα παράπονα της Ζακύνθου από τον υπεύθυνο του σταδίου είναι πολλά, καθώς την περασμένη Κυριακή δεν υπήρχε νερό για να κάνουν μπάνιο οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα και η διοίκηση των «σταχυοφόρων» έκανε καταγγελία στη Football League.

Ο Δήμος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Ενημερώνουμε τους Ζακυνθινούς πως το βράδυ της 2ας Μαρτίου, άγνωστος ή άγνωστοι ξεκλείδωσαν την κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Ζακυνθίων Ολυμπιονικών και αφαίρεσαν αθλητικό υλικό της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος, καθώς και κάποια κλειδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του σταδίου, κ. Νίκος Γκούσκος, αποχώρησε από το γήπεδο στις 6.30 το απόγευμα και στο χώρο παρέμεινε ο φροντιστής του ΑΠΣ, κ. Χαράλαμπος Λιβέρης.

Την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 3 Μαρτίου) ο κ. Λιβέρης ενημέρωσε τον κ. Γκούσκο για την εισβολή και εκείνος με τη σειρά του επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ζακύνθου, κ. Παύλο Κολοκοτσά, στον οποίο ανέφερε αναλυτικά τα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, εκτός από την παραβίαση της κεντρικής εισόδου οι εισβολείς αφαίρεσαν ρούχα και παπούτσια των παικτών του ΑΠΣ, τα οποία βρίσκονταν στο χώρο του στεγνωτηρίου, πήραν τα κλειδιά πάνω από τις πόρτες του γραφείου των προπονητών, καθώς και από την πίσω πόρτα της εξέδρας.

Εις το εξής και λόγω αυτού του θλιβερού περιστατικού, με εντολή Δημάρχου κλειδιά θα έχει μόνο ο υπεύθυνος του σταδίου, κ. Νίκος Γκούσκος, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ασφάλεια Ζακύνθου για να προβεί στα περαιτέρω».

Η αντίδραση της διοίκησης της Ζακύνθου ήταν άμεση, με τον Στέλιο Γούναρη να είναι καυστικός για την κατάσταση του γηπέδου, καθώς σε δήλωσή του, ανέφερε: «Ανοχή τέλος. Το παραμύθι τελείωσε. Το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου ανήκει στον λαό της Ζακύνθου. Δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Η γενική γραμματεία αθλητισμού έχει παραχωρήσει το γήπεδο στον Δήμο για συντήρηση. Την Κυριακή γλιτώσαμε τον μηδενισμό που πήγε να φάει ξύλο ο διαιτητής από υπάλληλο του Σταδίου που βρισκόταν παράνομα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν γλιτώσαμε την ξεφτίλα, που» «κλείσανε» οι βάνες με τα νερά και δεν μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι μπάνιο. Καταγγελία έκανε ο Αγροτικός Αστέρας στην Football League για τα καραγκιοζιλίκια της περασμένης Κυριακής.

Εχθές χωρίς να έχει παραβιαστεί κανένας χώρος των αποδυτηρίων εξαφανίστηκαν ρούχα, παπούτσια και υλικό της ομάδας αξίας 2000 ευρώ. Κλειδιά στο γήπεδο έχουν ο κ. Κοντονής ο αντιπρόεδρος. Ο φροντιστής κ. Μπάμπης Λιβέρης που σαν είλωτας πλένει τα ρούχα της ομάδας όλη μέρα και ο Υπεύθυνος του Σταδίου κ. Γκούσκος. Όποιος τα πήρε να τα επιστρέψει σήμερα. Σήμερα θα επισκεφτούμε τον Δήμαρχο. Αν δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση θα απευθυνθούμε στον κ. Κοντονή τον Υφυπουργό και τον Εισαγγελέα. Κάνουμε υπομονή τόσο καιρό και δεν μιλάμε. Αν είναι ποτέ δυνατόν να υπάρχει αυτή η καπηλεία του σπιτιού της ομάδας. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε μισό βήμα. Όλες τις ευθύνες τις έχει πλέον ο δήμαρχος. Είναι αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν στο Δημοτικό Στάδιο, ποτέ δεν είχαμε τέτοια προβλήματα. Από τα παραπάνω εξαιρείται φυσικά ο κ. υπάλληλος Αναστάσιος Καμπιώτης».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Μάρτιος 2016 12:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep