Αποχώρησε ο Νίτσε

Χωρίς δημοσιογράφο στο γραφείο Τύπου έμεινε ο ΑΟ Χανιά, μετά την αποχώρηση του Κώστα Νίτσε.

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι δεν αναγνωρίζεται η μεταξύ τους συμφωνία, που είχε γίνει στην αρχή της σεζόν, και αποφάσισε να αποχωρήσει. Παράλληλα, σε κείμενο που ανέβασε στη σελίδα του στο facebook, επισήμανε πως ουδεμία ευθύνη έχει από την 1η Δεκεμβρίου 2015 και έπειτα για τις προωθητικές ενέργειες των χορηγών, που οφείλει να προβάλει η ΠΑΕ. Κλείνοντας ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν μαζί του όλο το διάστημα που βρισκόταν στο γραφείο Τύπου του ΑΟΧ.

Αναλυτικά:

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής και συνεχίστηκε σε κύπελλο και Football League έφτασε στο τέλος του με απόφαση της «διοίκησης» του ΑΟ Χανιά η οποία έκρινε, ότι δεν χρειάζεται δημοσιογράφος για να λειτουργήσει η ομάδα παρά τη συμφωνία η οποία υπήρχε στην αρχή της χρονιάς και την οποία ξαφνικά δεν αναγνωρίζει.

Όλο αυτό το διάστημα ήταν άκρως διδακτικό, με ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, μετά από 30 χρόνια πανηγυρίσαμε άνοδο, φτάσαμε μια ανάσα από το μπαράζ για την Σούπερ Λιγκ ενώ είχαμε και μεγάλες στιγμές στο κύπελλο. Γνώρισα και συνεργάστηκα με αρκετούς προπονητές (μαζί και με γυμναστές) οι οποίοι μηδενός εξαιρουμένου, ακόμα μιλάνε μαζί μου ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ (το οποίο για μένα μετράει περισσότερο απ’ όλα) και έχουμε να θυμόμαστε μόνο ευχάριστες στιγμές.

Πριν κάποια χρόνια σε μια εκδήλωση είχα πει ότι με εξαίρεση τους αγνούς φιλάθλους όλοι οι υπόλοιποι είναι περαστικοί (πρόεδροι, παίκτες, εργαζόμενοι) αυτή την άποψη την είχα πάντα και εξακολουθώ να την έχω και ίσως να στεναχώρησα κάποιους, προσπαθώντας να ισορροπήσω μεταξύ των λεπτών ορίων που υπάρχουν σε μια Π.Α.Ε. Σε αυτούς οφείλω μια συγνώμη και πρέπει να γνωρίζουν ότι πάντα λειτουργούσα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδος.

Έτσι λοιπόν και τώρα, δηλώνω πως στο δικό μου κομμάτι και σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις μου προς χορηγούς και ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, ώστε η ομάδα να μην έχει την παραμικρή επίπληξη και οικονομική απώλεια από όσα έχει συμφωνήσει και είναι υποχρεωμένη να τηρεί είμαι απολύτως εντάξει και ουδεμία ευθύνη έχω για οτιδήποτε συμβεί και αναφέρομαι από την 1η Δεκεμβρίου 2015 και έπειτα. Δυστυχώς στις εποχές που ζούμε και με την οικονομική κρίση που υπάρχει είναι ένα πλήγμα για μένα ότι τόσους μήνες δούλευα «τσάμπα» όμως αυτά είναι σημεία των καιρών.

Ένα μεγάλο συγνώμη και ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους που συνεργαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα, ελπίζω ότι δεν άφησα κανένα παραπονεμένο και ήμουν σωστός στις υποχρεώσεις μου απέναντι τους.

Last modified onΤετάρτη, 02 Μάρτιος 2016 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep