«Άδικο 100%»

Ο Κώστας Βερναδάκης τόνισε ότι το 0-0 με τον Κισσαμικό αδικεί τον ΑΟ Χανιά.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη στον πάγκο του ΑΟ Χανιά, Κώστας Βερναδάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Κισσαμικό και χαρακτήρισε άδικο το 0-0. Αναλυτικά ανέφερε:

«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε γι' αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι η ισοπαλία μας αδικεί 100%. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν τις άμυνές τους σε πολύ καλό βαθμό. Δεν έγιναν φάσεις, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε τελείως. Εμείς κάναμε αλλαγές, ενισχύοντας τα άκρα μας και κατορθώσαμε να κάνουμε τρεις με τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες όπου έπρεπε να είχαμε βάλει τουλάχιστον ένα γκολ.

Ο Κισσαμικός ήταν πάρα πολύ καλός, όμως δεν μπόρεσε να μας απειλήσει. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά αμυντικά και θα ξαναπώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ήρθαμε στο Μάλεμε για να κερδίσουμε και τελικά πήραμε έναν βαθμό. Από κει και πέρα προχωράμε μπροστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο για την προσπάθεια που κάνει και εύχομαι καλή συνέχεια στο Κισσαμικό. Είμαστε δύο σωματεία του νομού Χανίων και το αποψινό παιχνίδι ήταν μία διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη στήριξή τους και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους».

Ο Πέτρος Καμινιώτης είπε:
«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης και όντως διαφημίζεται το ποδόσφαιρο στα Χανιά. Έπαιξαν δύο καλές ομάδες και έγινε ένα δυνατό και καθαρό παιχνίδι. Για την ομάδα μου έχω να πω ότι δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε πολύ καλά τον αντίπαλο, όπως μας ήξερε κι αυτός φυσικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας με τις αλλαγές και προσπαθήσαμε για τη νίκη. Ήμασταν λίγο άτυχοι στην τελική προσπάθεια και είχαμε μία πολύ κλασική ευκαιρία για γκολ, όπου ήταν σωτήρας για τον Κισσαμικό ο τερματοφύλακας. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε. Κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και δουλεύουμε πάνω στη βελτίωση της ομάδας. Εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο υπόλοιπο της σεζόν, γιατί είναι δύσκολες μέρες και δύσκολο το ποδόσφαιρο και κάθε φορά πρέπει να παίζουμε για το καλύτερο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και εύχομαι καλή συνέχεια στον Κισσαμικό».

Last modified onΤρίτη, 01 Μάρτιος 2016 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep