«Δάσκαλος ο Θεοδοσιάδης»

Ο αμυντικός μέσος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Στέργιος Δημόπουλος μίλησε για τη φετινή πορεία και όχι μόνο.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «karditsasport.gr» παραχώρησε ο 26χρονος αμυντικός μέσος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Στέργιος Δημόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στον στόχο της ΑΣΑ, που δεν είναι άλλος από την άνετη σωτηρία, αλλά και στο κλίμα που επικρατεί στη θεσσαλική ομάδα. Εκτός των άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με τον προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη και τον χαρακτήρισε δάσκαλο.

Μεταξύ άλλων ο Δημόπουλος ανέφερε:

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας;
«Δεν είναι μυστικό πως αρχικός στόχος της ομάδας ήταν και παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Απομένουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Εμείς στοχεύουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή μας και στη συνέχεια να κοιτάξουμε για ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία. Φυσικά όλα αυτά στα λόγια, διότι τον Μάιο που θα πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος θα κάνουμε το ταμείο. Εκεί θα γνωρίζουμε αν όντως ήταν πετυχημένη η σεζόν ή όχι. Πάντως αυτή τη στιγμή βαδίζουμε σε σωστό δρόμο και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα;
«Είναι πραγματικά άριστο το κλίμα στον σύλλογο. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεμένοι μεταξύ μας στα εύκολα και πολύ περισσότερο στα δύσκολα. Είναι σημαντικός παράγοντας αυτός και δεν υπάρχει σε πολλές ομάδες. Εμείς όμως τα καταφέρνουμε μια χαρά και αυτό το εξαιρετικό κλίμα είναι αρκετές φορές η αιτία των επιτυχιών μας. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η όμορφη κατάσταση στην ομάδα. Και τότε μόνο κερδισμένοι θα είμαστε».

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Σάκη Θεοδοσιάδη;
«Η μεταξύ μας συνεργασία είναι κάτι παραπάνω από άψογη. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο. Έχει τον τρόπο να μας μεταφέρει τα όσα θέλει να βλέπει από μας τους ποδοσφαιριστές του μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι εργασιομανής και λατρεύει αυτό που κάνει. Για εμένα προσωπικά είναι δάσκαλος και έχω μάθει αρκετά πράγματα από τον ίδιο. Άλλωστε το ότι βρίσκεται για 5η σερί σεζόν στον πάγκο της ομάδας, μόνο τυχαίο δεν είναι.

Όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι από το έργο του και θέλουμε να κερδίζουμε, όπου και αν αγωνιζόμαστε με σκοπό να τον δικαιώνουμε για την δουλειά που βγάζει στην προπόνηση. Τέλος πιστεύω πως μπορεί να έχει μια μεγάλη προπονητική καριέρα και είναι κάτι που το εύχομαι ολόψυχα».

Για τους οπαδούς:
«Ό,τι και να πει κανείς γι’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο είναι λίγο. Είναι στην κυριολεξία ο 12ος παίκτης της ομάδας μας. Όπου κι αν παίζουμε βρίσκεται πάντα εκεί. Είναι ένα φοβερό πράγμα που εκπλήσσει θετικά ακόμη και τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι κατάγονται από άλλες περιοχές και τον γνώρισαν για πρώτη φορά. Εγώ επειδή κατάγομαι από δω και παρακολουθούσα από μικρός την Αναγέννηση έχω μια εμπειρία σε αυτό. Φυσικά είναι εντελώς διαφορετικό να τον ζεις μέσα από το γήπεδο, σαν ποδοσφαιριστής. Είμαι βέβαιος πως αρκετοί σύλλογοι της κατηγορίας μην πω και της Super League θα ζήλευαν αυτόν τον φανταστικό κόσμο».

Πιστεύεις ότι μπορούμε να δούμε στο μέλλον την Αναγέννηση να αγωνίζεται στη Super League;
«Αυτό αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το μεγάλο όνειρο των φιλάθλων της ομάδας μας. Είναι μια δύσκολη υπόθεση και χρειάζεται πολλούς παράγοντας για να επιτευχθεί. Η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική ιδιαίτερα από τον κόσμο της και είναι τρομερά άδικο το ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην μεγάλη κατηγορία της χώρας. Πάντως με σωστή διαχείριση και γερές βάσεις η Αναγέννηση μπορεί κάποια στιγμή να πετύχει αυτό που για πολλούς θεωρείται θαύμα. Αν αυτό συμβεί θα έχει πολλαπλά κέρδη όχι μόνο για τον σύλλογο, αλλά ακόμη περισσότερο και για την πόλη μας».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2016 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep