Πίτα και φιλικό

Ο Αχαρναϊκός θα κόψει την Παρασκευή (26/02) την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνουν η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Αχαρναϊκός. Αυτή θα γίνει την Παρασκευή (26/02) στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου Αχαρνών. Όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι»:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ και ο Ερασιτέχνης Αχαρναϊκός σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών (Φιλαδελφείας & Μπόσδα, Αχαρναί). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για όλη την οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ (1η ομάδα, Κ20 & Ακαδημίες) γι’ αυτό σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί την έλευση του νέου έτους!

Στα αγωνιστικά, ο Αχαρναϊκός θα κατακτήσει το δεύτερο τρίποντο στα χαρτιά απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή (28/02). Έτσι, η ομάδα του Μενιδίου θα διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό με φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Λουτράκι. Όπως ανακοινώθηκε, το τεστ αυτό θα διεξαχθεί το Σάββατο (27/02) στις 15:00 εκτός έδρας, με τις θύρες να είναι ανοικτές για τους οπαδούς.

Last modified onΠέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep