Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μέσα ο Λαζιμάν, έξω ο Σιατραβάνης

Με 20άδα στα Ψαχνά η ΑΕΛ.

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου (15:00) στα Ψαχνά με τον τοπικό Ηρακλή, για την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Football League. Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (9/3) ο Νίκο Κεχαγιάς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ζεκίνια, Χασομέρης, Πότσι (όλοι τους σε πρόγραμμα αποκατάστασης και σταδιακής επανένταξης), Σιατραβάνης (τενοντίτοδα), Πρίφτης (ενοχλήσεις στην επιγονατίδα) και ο στρατευμένος Χταζής, που ενσωματώθηκε σήμερα (9/3). Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Βενετίδης, Αραμπατζής, Πλιάγκας, Γκονζάλεζ, Πίνα, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Μπλέντι, Καρανίκας, Φωτιάς, Παπαγεωργίου, Ψωμάς, Κατσιαρός, Καούνος, Νεμπεγλέρας, Γκρούμπιεσιτς, Βούζας, Λαζιμάν.

 

Τα εισιτήρια με τον Πανσερραϊκό

 

Μάλιστα η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό την προσεχή Τετάρτη (14/3, 15:00) στο AEL FC ARENA θα διατίθενται από το Σάββατο (10/3) από το νέο ”Vissini Store” στο AEL FC ARENA σύμφωνα με το ακόλουθο ωράριο: Σάββατο (10-3), Δευτέρα (10-2 & 5-9), Τρίτη (10-2), Τετάρτη (10-12) και ακολούθως από τη 1μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

-Θύρες 11, 12 & 23: 8 ευρώ
-Θύρες 3-4 & 9-10: 10 ευρώ
-Θύρες 5-6- & 7-8 COSMOTE: 15 ευρώ
-Θύρες 14-15 & 21-22: 20 ευρώ
-Θύρες 16-17 & 19-20 VIP: 25 ευρώ
-Θύρα 18 VVIP: 40 ευρώ
* Επίσης διατίθενται για όλες τις θύρες παιδικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών στην τιμή των 5 ευρώ

 

Το 4ο Δημοτικό στο AEL FC ARENA


Το AEL FC ARENA αποτελεί πόλη έλξης για τους μικρούς μαθητές κι έτσι αυτή την εβδομάδα φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ακόμη μία σχολική εκπαιδευτική εκδρομή. Σειρά είχε το 4ο Δημοτικό Σχολείο της Λάρισας και εκτός από την κλασική περιήγηση στους χώρους του γηπέδου, είχαμε - για 2η φορά φέτος - την παρουσία μελών από τον  τομέα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υγειονομική κάλυψη όλων των εντός  έδρας αγώνων της ομάδας μας.

 

Ο κ. Τάσος Βασιλείου και οι συνεργάτες του, σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία-παρουσίαση εξήγησαν στους νεαρούς μαθητές τη δράση του Ερυθρού Σταυρού, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές (που συνοδεύτηκαν από ζωντανή επίδειξη στην αίθουσα Τύπου) για την παροχή πρώτων βοηθειών. Τους μικρούς μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί, Βάσω Σχορετσανίτη, Γιάννης Χαρισούλης, Λίτσα Νταουτά και Χριστιάννα Αλεξίου, με την επιστασία της Διευθύντριας κας
Όλγας Μπαλαμπέκου.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2012 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep