Συγκινητικό αντίο από Ντόστανιτς

Την ώρα που ο Αλέξης Κούγιας συμφωνούσε με τον Σάκη Τσιώλη, ο Ράτκο Ντόστανιτς αποχαιρετούσε την ΑΕΛ και τους παίκτες της.

Ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στην προπόνηση της ΑΕΛ, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές. Το κλίμα ήταν φορτισμένο συναισθηματικά, μιας και ο Ντόστανιτς διατηρούσε άριστες σχέσεις με την ομάδα, ίσως με εξαίρεση τον Ναγιάρ. Μιλώντας στους παίκτες, τους τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε και σας ζητώ να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, ώστε να επαναφέρεται με τον καινούργιο προπονητή την ομάδα στην 1η θέση και να την οδηγήσετε στη Σούπερ Λίγκα. Να διατηρήσετε το οικογενειακό κλίμα που είχαμε από την αρχή της σεζόν και αν υπήρξαν ορισμένα προβλήματα, δεν μείναμε σε αυτά και ξεπεράσθηκαν. Θα είμαι ο πρώτος που θα χαρώ μόλις η ομάδα πετύχει τον στόχο της και αυτό τον καταπληκτικό κόσμο, πρέπει να τον κάνετε υπερήφανο, γιατί οι Λαρισαίοι, μικροί και μεγάλοι ζουν και αναπνέουν για την ΑΕΛ.

Πλέον έχω δύο ποδοσφαιρικές αγάπες, διότι εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα που ήμουν τρία χρόνια και η Λάρισα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου καθώς έζησα μοναδικές στιγμές. Τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω, είναι ακόμη μεγαλύτερα από αυτά που ένιωσα όταν αποχώρησα από τον Ερυθρό Αστέρα. Φεύγω ευχόμενος να πετύχετε αυτό που θέλουν οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας, διότι η ΑΕΛ είναι πάνω από όλα και από όλους…», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ σε κάποιο σημείο δάκρυσε από τη συγκίνηση.

Από τους παίκτες τον λόγο πήρε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος ευχαρίστησε τον προπονητή για σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά του, η οποία είχε πάντα γνώμονα το καλό της ΑΕΛ. Στη συνέχεια αποχαιρέτισε όλους τους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά και αποχώρησε.

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 01:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep