«Κωμικοτραγικά πράγματα»

Έξαλλοι στον Πανελευσινιακό με τη διαιτησία του αγώνα στην Κέρκυρα.

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε 3-0 στην Κέρκυρα από την ομώνυμη ομάδα, όμως έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Σύμφωνα με τους «σταχυφόρους» το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Φαίακες ήταν ανύπαρκτο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σπύρο Δημόπουλο να δηλώνει στο flnews:

«Γινόμαστε και γραφικοί, αλλά αυτά που έγιναν στην Κέρκυρα είναι κωμικοτραγικά. Ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» και ο πρώτος επόπτης Φωτόπουλος σήκωσε τη σημαία του, γιατί είδε πέναλτι. Δεν υπήρχε καμία παράβαση στη συγκεκριμένη φάση. Η υπόδειξη αυτή αποσυντόνισε όλη την ομάδα και δύο λεπτά μετά δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Είναι ντροπή...».

Παράπονο, πάντως, δεν υπήρξε από τη φιλοξενία των Φαιάκων, με τον Δημόπουλο να ευχαριστεί την Κέρκυρα και να της εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Last modified onΚυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 17:35

1 comment

  • Απογοητεςυμένος φίλαθλος
    Απογοητεςυμένος φίλαθλος Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 19:04 Comment Link

    Εσείς μπορεί να μην τα δεχόσαστε, αλλά η πραγματικότητα είναι μια. Όποια ομάδα από την τετράδα της νύν βαθμολογικής σειράς συναντά δυσκολία με τον αντίπαλό της, ο εκάστοτε διαιτητής 'η βαοηθός, θα καθαρίζει για πάρτι της, είτε με πέναλτι φάντασμα σε βάρος του μικροτέρου ή αδιάφορου αντιπάλου, είτε με αποβολή ή αποβολές ακόμη και 2 παικτών άν χρειαστεί από τον μικρόν, είτε αφήνοντας καθαρό οφσάιντ υπέ των μεγάλων, είτε με ό,τι μπορεί να φανταστεί ή να σκεφθεί ανθρώπινος αλλά διεστραμμένος νούς. Άλλωστε τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, αφού η ΚΕΡΚΥΡΑ κέρδισε τη ΛΑΜΙΑ όπως την κέρδισε καίτοι προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα με 0-2, κάτι ανάλογο συνένη την προηγούμενη αγωνιστική στον ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, τα ίδια σήμερα στην ΚΕΡΚΥΡΑ με όσα ισχυρίζονται οι του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ και έχει ο θεός τι θα επακολουθήσει. Κοντός ψαλμός αλληλούια, αλλά μην πείτε μετά ότι φταίνε οι φίλαθλοι, ή οι ομάδες για ό,τι πιθανόν συμβεί κάποια στιγμή;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep