«Είδαν όλοι τι έγινε...»

Ο Κώστας Μανιάτης αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα Πανελευσινιακός - ΑΕΛ. Φιλικό με τους νέους του Παναθηναϊκού.

Διαφορετική εξέλιξη θα είχε ο αγώνας του Πανελευσινιακού με την ΑΕΛ εάν ο Γιαννουλάκης (Χανίων) έδειχνε την άσπρη βούλα στο 77' όπως υποστήριξε ο Κώστας Μανιάτης. Ο τερματοφύλακας των «σταχυοφόρων» ανέφερε: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΛ με την πρώτη ευκαιρία μας έκανε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο συζητήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να κάνουμε κάτι για να το γυρίσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν άλλη ομάδα. Προσπαθήσαμε και ευτυχώς το παιχνίδι το έδειχνε η τηλεόραση και είδαν όλοι τι έγινε. Αν δινόταν το πέναλτι το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό και θα μας έδινε μεγαλύτερη τύχη για θετικό αποτέλεσμα».

Για την Τετάρτη (17/02, 15:30) προγραμματίστηκε φιλικό των νέων του Πανελευσινιακού με τους νέους του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό γήπεδο.

Last modified onΤρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 15:59

1 comment

  • Ανήσυχος Φίλαθλος
    Ανήσυχος Φίλαθλος Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 18:04 Comment Link

    Mήν στεναχωριέσαι λεβέντη μου για ό,τι έγινε χθές, γιατί μπορεί να είδαν πολλοί τι έγινε, αλλά αυτοί που έπρεπε να δούνε, δυστυχώς εθελοτυφλούν εσκεμμένως και ο νοών, νοείτω. Κάτι αντίστοιχα άλλωστε τραβούσε και πέρυσι η Παναχαική, για λόγους ευνοήτους [όποιος κτυπά γροθιά στο μαχαίρι?????;], όταν ιδιοκτήτης της ήταν ο νύν μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ο κ. Κούγιας. Άλλωστε αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλοί, αλλά όταν ζούμε στο Ελλαδιστάν, τι περιμένεις να γίνει και τι μπορείς να κάνεις; Ασφαλώς τίποτε απολύτως, δυστυχώς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep