Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Παρουσιάζει Μίχο

Ο Πέτρος Μίχος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Φωκικού. Ο Πέτρος Μίχος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Φωκικού.

Ο Πέτρος Μίχος ανέλαβε τον Φωκικό και σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του από την διοίκηση της ομάδας. 

Παρακολουθούσα από την Αθήνα τον Φωκικό και μου έβγαζε μια πολύ θετική αύρα. Θέλω η παρουσία μου να βοηθήσει τον Φωκικό να ξεφύγει από τον κίνδυνο και ελπίζω ταυτόχρονα να αποτελέσει και για μένα, ένα καλό βήμα στην καριέρα μου.

Στα γραφεία της ομάδας του Φωκικού για τα διαδικαστικά της συμφωνίας βρίσκεται ο Πέτρος Μίχος που σήμερα το μεσημέρι θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση της ομάδας. Ο 53χρονος τεχνικός θα αναλάβει την ομάδα της Αμφισσας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Στις πρώτες του δηλώσεις στο fokikos.gr o Πέτρος Μίχος τόνισε: 

"Συμφώνησα με τον Φωκικό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ο άνθρωπος που με πλησίασε, ο κ. Παπαδημητρίου μου μίλησε ξεκάθαρα και δεύτερον, γιατί ο Φωκικός, που παρακολουθούσα και από την Αθήνα που ήμουν, μου έβγαζε μια πολύ θετική αύρα. Θεωρώ ότι η παρουσία μου θα βοηθήσει τον Φωκικό να ξεφύγει από τον κίνδυνο και ελπίζω ταυτόχρονα να αποτελέσει και για μένα, ένα καλό βήμα στην καριέρα μου".

Η πρόσληψη του ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Φωκικό. «Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Πέτρου Μίχου, σαν αντικαταστάτη του Μιχάλη Κασάπη στην θέση του προπονητή με βοηθό και γυμναστή τον Κώστα Τερζή».

ΠΡΟΦΙΛ

Ο Πέτρος Μίχος γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1959 στο Αγρίνιο και άρχισε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α' Εθνική δύο μήνες πριν κλείσει τα 17 του χρόνια.Το καλοκαίρι του 1978 μετακόμισε στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό με τον οποίο αγωνίστηκε για δέκα χρόνια. Το 1988 μετακόμισε στον Πανιώνιο και έμεινε εκεί για τρία χρόνια και το 1991 επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να κλείσει την καριέρα του.
Το 1994 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Παναιτωλικό με τον οποίο έφτασε μέχρι την Β' Εθνική την σεζόνν 1996-97. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Καλλιθέα και ακολούθησαν ο Παναιγιάλειος, ο Αθηναϊκός, η Νίκη Βόλου, τα Γιάννινα, τον Αιολικό, τον Ολυμπιακό Λιοσίων, τον Αστέρα Μαγούλας και τον ΠΑΟ Ρουφ.

.

.

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2012 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep