«Η Λαμία μπορεί πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Σπανός έκανε λόγο για νέα αρχή της ομάδας του μετά το «διπλό» στο Αίγιο.

Ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός, δήλωσε μετά τη νίκη (3-1) της ομάδας του επί του Παναιγιάλειου: «Χαίρομαι που γυρίζω στα πάτρια εδάφη, παρότι εσείς είστε στεναχωρημένοι. Προσπαθήσαμε να ξορκίσαμε τον κακό δαίμονα στα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι θα μας πιέσει. Έπρεπε να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Νομίζω ότι με αυτό το ρόστερ και την ποιότητα των παικτών που έχουμε, εκμεταλλευόμενοι και τον αέρα του πρώτου ημιχρόνου, βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη. Από την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο και αιτία και το βασικότερο είναι ότι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην άμυνά μας από τα στημένα ήταν πάρα πολύ σοβαρά.

Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά δυσαρεστημένος από την αγωνιστική εικόνα αναφορικά με τις στημένες φάσεις στην άμυνα στο δεύτερο μέρος. Είναι στιγμή για αυτή την ομάδα να ξεκινήσει να παίρνει εκτός έδρας παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και στον Χρήστο (σ.σ. Παρασκευόπουλο). Ο Παναιγιάλειος θα σωθεί. Δεν το συζητώ. Τώρα με όλες μας τις δυνάμεις στο επόμενο ματς, με τον Απόλλωνα».

-Εκτιμάτε ότι ο διαιτητής ήταν πρωταγωνιστής;
«Σε ένα σύμπλεγμα τόσων παικτών, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το αν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναιγιάλειο. Δεν θα ήταν λογικό. Η κάμερα θα δείξει αυτό που είναι να δείξει. Θεωρώ ότι η ποιότητα των παικτών μας να τελειώσουν τις φάσεις που τέλειωσαν, αλλά και ο αέρας, έπαιξαν το ρόλο τους».

-Για το αν η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει άνοδο;
«Η δική μου ομάδα έχει δυνατότητες να πάρει πρωτάθλημα, αλλά με μια διαφορά όμως. Τώρα δεν μπορούμε να την πούμε γιατί θα ήταν ριψοκίνδυνο. Το ρόστερ και η ποιότητα μπορούν να έχουν δυνατότητες. Μας νοιάζει τώρα μόνο ο Απόλλων».

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 02:18

1 comment

  • dick
    dick Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2016 22:44 Comment Link

    ΝΑΙ ΣΠΑΝΕ... ΣΥΜΦΩΝΩ...
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ.. ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep