«Υπερπολύτιμο τρίποντο»

Η Ζάκυνθος χαρακτήρισε το τρίποντο σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου υπερπολύτιμο για την παραμονή.

Το έγγραφο της διοργανώτριας αρχής με το οποίο ενημερώνει ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ματαιώθηκε έδωσε στη δημοσιότητα η Ζάκυνθος (φωτ.). Και σε δελτίο Τύπου μίλησε για υπερπολύτιμο τρίποντο που της αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής... Αναλυτικά ανέφερε:

«Ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, θα εξασφαλίσει η ομάδα μας την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στον ταλαιπωρημένο Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα.

Η ιστορική ομάδα του Νομού Μαγνησίας δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία δύο παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, λόγω των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την οριστική της διαγραφή από αυτό και τον οικειοθελή υποβιβασμό της στις παρακάτω κατηγορίες.

Το θετικό για την ομάδα μας είναι ότι θα αποφύγει το κοπιαστικό ταξίδι στο Βόλο, μόνο και μόνο για να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει το τρεις βαθμούς, βάσει του φύλλου αγώνος. Αυτό γιατί η ερυθρόλευκη ΠΑΕ οφειλές που δεν έχουν τακτοποιηθεί απέναντι στην ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να χάνει στα «χαρτιά» το ματς όπως και να έχει. Έτσι η Ζάκυνθος θα φτάσει άνευ «ιδρώτα» και κόπου στους 20 βαθμούς, έχοντας δύο εβδομάδες μπροστά για να προετοιμάσει το δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Κισσαμικό».

Την Τρίτη (09/02) όσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης έδωσαν φιλικό με τον ΑΟ Λεβάντε με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3.

Last modified onΤετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep