«Το χειρότερό μας παιχνίδι»

Η ΑΕΛ δεν φάνηκε αντάξια των προσδοκιών απέναντι στη Λαμία, σύμφωνα με τον Ματθαίο Μαρουκάκη

Την χειρότερη εμφάνισή της τη φετινή σεζόν έκανε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία η ΑΕΛ, σύμφωνα με τον Ματθαίο Μαρουκάκη.

Ο επιθετικός των «βυσσινί» μιλώντας στον OTE TV μετά το τέλος του αγώνα τόνισε αρχικά: «Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα ως τώρα. Ξέραμε ότι με νίκη θα φεύγαμε 5 βαθμούς από τους δυο αντιπάλους μας (Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης) αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν πολύ καλοί σήμερα. Ήταν καλύτερη η Λαμία εκτός από το τελευταίο 20λεπτο. Από κει και πέρα συνεχίζουμε, θα δουλέψουμε κι ευτυχώς είμαστε ακόμα πρώτοι».

Ερωτηθείς για το αν αυτή η ήττα θα λειτουργήσει ως «καμπανάκι» για αφύπνιση της ομάδας επεσήμανε: «Μια ήττα πάντα χτυπάει καμπανάκι. Σήμερα ήταν η ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους αντιπάλους μας αλλά δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών».

Σχετικά με τον στόχο της ανόδου σημείωσε: «Η Super League ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Είμαστε ακόμα πρώτοι. Απλά αν κερδίζαμε σήμερα θεωρούσα ότι θα είμαστε κατά 85% στην Α’ εθνική». Τέλος, στην ερώτηση για το αν η ΑΕΛ αγχώθηκε ύστερα από την βαθμολογική απώλεια Κέρκυρας και Απόλλωνα Σμύρνης, απάντησε: «Πιεστήκαμε κι αγχωθήκαμε. Μπορεί να είναι κι αυτό».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep