«Πού να βρούμε 8.000 ευρώ;»

Ο Χρήστος Δημόπουλος τόνισε ότι όλοι θέλουν να μπλέξουν τον Πανελευσινιακό.

Εκτός του Ποτή Τσιριμπή, στο Αθλητικό Μετρόπολις φιλοξενήθηκε και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Πανελευσινιακού, Χρήστος Δημόπουλος, προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου. Αναλυτικά ανέφερε:

«Εδώ δεν έχουμε μαντίλι να κλάψουμε, πού θα βρούμε 8.000 ευρώ για να τα δώσουμε; Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Από εμάς δεν υπάρχει τίποτα. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου. Ο καθένας ας πει ό,τι θέλει. Εμείς είμαστε καθαρότατοι. Όταν χάναμε στην αρχή ήμασταν σάκος του μποξ. Τώρα βλέπουν ότι πάμε να σωθούμε και θέλουν όλοι να μας εμπλέξουν. Όλα είναι πιθανά. Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Από εμάς δεν εμπλέκεται κανένας. 8.000 ευρώ είναι πολλά. Είναι μεγάλο ποσό για τα δεδομένα.

Δεν παίζω στοίχημα και δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Μπορεί όλα αυτά να είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Είμαστε τρεις Δημοπουλαίοι μέσα και θα πάμε να κάνουμε τέτοια πράγματα; Δεν αρμόζει στον χαρακτήρα μου. Χάσαμε οκτώ παιχνίδια και δεν λέγαμε τίποτα. Θέλουμε να σωθούμε, αν δεν σωθούμε δεν έγινε και τίποτα».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep