Συμφωνία με Γκατσέσα

Ο Παναιγιάλειος συμφώνησε προφορικά με τον Νίκολα Γκατσέσα.

Κοντά στην τρίτη χειμερινή προσθήκη του βρίσκεται ο Παναιγιάλειος. Συγκεκριμένα, οι «μελανόλευκοι» συμφώνησαν προφορικά με τον Κροάτη επιθετικό, Νίκολα Γκατσέσα και το Σάββατο (06/02) θα οριστικοποιηθεί αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια. Ο 28χρονος θα μεταβεί στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή, ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση.

Ο Γκατσέσα την περσινή σεζόν ξεκίνησε στον Φωκικό. Έπαιξε σε 9 ματς πρωταθλήματος και βρήκε 2 φορές δίχτυα, ενώ στο δεύτερο μισό ενίσχυσε την επιθετική γραμμή του Φωστήρα (10 συμμετοχές, 4 γκολ).

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, ο τεχνικός, Χρήστος Παρασκευόπουλος είδε τον Λεωνίδα Σκαρτσίλα να απέχει από το πρόγραμμα της Παρασκευής (05/02) λόγω ίωσης. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα μπει στην αποστολή. Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλάνων θα είναι οι τιμωρημένοι Σπίνουλας, Σανδραβέλης.

Last modified onΠαρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016 16:35

1 comment

  • αντρεας μαυρη θυελλα
    αντρεας μαυρη θυελλα Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016 21:35 Comment Link

    μαλιστα.καναμε και μεταγραφη αλλα το δυσκολο ειναι να κρατηθουν οι παιχτες να μηνουν στην ομαδα και να μην αποχωρισουν.γιατι ο κυριος προεδρος που ανελαβε να βγαλει εις περας αυτο το δυσκολο εργο αρχισε την απολυσεις απο τωρα εδιωξε τον φροντιστει της ομαδας επιδη τολμησε το παλιοπαιδο να ζητησει τα χρηματα του.....κυριε προεδρε,μην μπερδευεστε.οι παε δεν ειναι καποια απο της επιχειισεις σας να διοχνετε κοσμο οταν αυτη σας ζητουνε τα χρηματα τους.οι ομαδα χρειαζετε ομονια και καλο κλιμα για να κρατηθει.ο πρππονητης κραταει τους παιχτες με νυχια και δοντια και εσεις τη κανετε?το εχουμε ξανα δει το εργο με εσας....

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep