«Πλασματική η εικόνα του»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος περιμένει ότι ο Αγροτικός Αστέρας θα δείξει άλλο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο.

Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου και τη μεταγραφή του στον Αγροτικό Αστέρα μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» το τελευταίο απόκτημα των «σταχυοφόρων», ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Και όπως δήλωσε, οι «πράσινοι» θα παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο.

Για το γεγονός ότι είχε συμπαίκτη τον Νίκο Παπαδόπουλο, δήλωσε:
«Ήταν συμπαίκτης μου στον Θερμαϊκό Θέρμης. Έδειχνε από τότε ότι θα γίνει καλός προπονητής. Ο τρόπος που κινούνταν μέσα στο γήπεδο, το πώς σου μιλούσε και σε καθοδηγούσε».

Σχετικά με την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου είπε:
«Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό Βόλου το να φτάνει στο σημείο να διαλύεται πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, είναι κάτι που στεναχωρεί του πάντες και ειδικά αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Όταν αποσύρεται μια τέτοια ομάδα από το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα φέτος, από την αρχή της χρονιάς θα έλεγα. Ήταν κυρίως οικονομικά και όταν δεν έρχονται και τα αποτελέσματα, αρχίζουν όλα τα προβλήματα και βγαίνουν ένα-ένα».

Για το ότι κάποια παιδιά δεν είναι εύκολο να βρουν ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη:
«Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχοντας και μια καλή σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο, βρίσκονται προ εκπλήξεως διότι διαλύεται η ομάδα τους. Οι παράγοντες σε πατάνε λίγο παραπάνω, για το γεγονός ότι δεν έχεις ομάδα , για το ότι η ομάδα σου διαλύθηκε και αυτό είναι μια αλυσίδα».

Για το ότι ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, αλλά είναι χαμηλά στη βαθμολογία:
«Σίγουρα βάσει υλικού, βάσει προγραμματισμού, βάσει οικονομικής οντότητας και φιλοδοξίας που έχει αυτή η ομάδα, είναι πολύ κρίμα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Θεωρώ πως είναι πλασματική αυτή η εικόνα και, σίγουρα, στο δεύτερο γύρο θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο. Με μαγικά ραβδάκια δεν χτίζεται τίποτα, θέλει πολλή δουλειά και υπομονή. Ας μην ξεχνάμε ότι παρά το γεγονός πως ο Αγροτικός Αστέρας έχει ιστορία στη Β’ Εθνική, είναι ο δεύτερος χρόνος που ανεβαίνει μετά από τη διάλυσή του και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής».

Για το αν ο ίδιος είναι απολύτως έτοιμος, δήλωσε:
«Όλο αυτό το διάστημα έκανα ατομικές προπονήσεις και πλέον είμαι αρκετά καλά. Σήμερα έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα και ελπίζω κάθε μέρα να ανεβάζω όλο και περισσότερες στροφές, για να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Για το γεγονός πως ο Αγροτικός Αστέρας σκοράρει με δυσκολία, είπε:
«Το θέμα του γκολ είναι κάτι που υπάρχει γενικότερα στη Β’ Εθνική, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δε θεωρώ πως δεν υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην επίθεση, αλλά είναι η δομή του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Για την βράβευσή του στον ΠΣΑΠ, είπε:
«Θα έλεγα πως ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή. Ήταν τιμή για εμένα και για όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Το κακό βέβαια είναι πως σε βγάζει από την πραγματικότητα, τις ώρες που κρατάει η εκδήλωση. Αρχίζεις και νιώθεις πολύ καλά σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

Last modified onΠέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2016 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep