«Αναμένουμε ανάκληση και συγγνώμη»

Οι διοικούντες τον Πανελευσινιακό τονίζουν πως αρνούνται το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Παναχαϊκής περί προσπάθειας χρηματισμού του Λαμπρόπουλου από πρώην παράγοντα ομάδας της κεντρικής Ελλάδας, πριν το μεταξύ τους ματς

«Σε απάντηση της δημοσίευσης της δημόσιας ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναχαΐκή, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αρνούμαστε το περιεχόμενο της και δηλώνουμε αυστηρά ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της εταιρείας - ομάδας μας. Αναμένουμε άμεσα την ανάκληση της ανακοίνωσης από την ΠΑΕ Παναχαΐκή και μια δημόσια - ειλικρινή συγγνώμη»

Την έντονη αντίδραση του Πανελευσινιακού προκάλεσε η ανακοίνωση της Παναχαϊκής όπου γίνεται λόγος για προσπάθεια δωροδοκίας του Γιώργου Λαμπρόπουλου. Οι «σταχυοφόροι» τονίζουν ότι αρνούνται το περιεχόμενό της και ζητούν την ανάκληση της εν λόγω ανακοίνωσης καθώς και την συγγνώμη από πλευράς των Αχαιών.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Σε απάντηση της δημοσίευσης της δημόσιας ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναχαΐκή, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αρνούμαστε το περιεχόμενο της και δηλώνουμε αυστηρά ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της εταιρείας - ομάδας μας. Αναμένουμε άμεσα την ανάκληση της ανακοίνωσης από την ΠΑΕ Παναχαΐκή και μια δημόσια - ειλικρινή συγγνώμη επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας. Ο Πρόεδρος Σπυρίδων Δημόπουλος».

Last modified onΠέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2016 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep