«Με φλυαρία δεν γίνεται τίποτα»

  • Written by Στέλιος Χριστάκης
  • Published in ΛΑΜΙΑ
  • 0 comments

Ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός, τόνισε ότι με φλυαρία δεν γίνεται να κατακτηθεί νίκη.

Μετά το 1-1 με τον Πανελευσινιακό, ο προπονητής της Λαμίας Δημήτρης Σπανός ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι για μας το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ,το θέλαμε για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Αλλά δυστυχώς νομίζω ότι μόνο με κυκλοφορία, μόνο με ανάπτυξη, μόνο με φλυαρία δεν κερδίζεις. Το βασικότερο που θέλει αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι ψυχή, σθένος, πάθος και αποφασιστικότητα. Το οποίο εμείς δεν είχαμε. Αν ξεκινάς από κει και αυτά δεν τα έχεις σαν ομάδα νομίζω ότι δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα παραπάνω.

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γενικά από την εικόνα μας παρόλο που είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, παρόλο που προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όμως στο διά ταύτα στο ποδόσφαιρο είναι μόνο η νίκη. Και άνετη νίκη δεν μπορείς να την πάρεις με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι βασικό μας πρόβλημα σήμερα ήταν αυτό. Στην ουσία δεν ήρθαμε να παλέψουμε το παιχνίδι, ήρθαμε μόνο για να παίξουμε. Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για τον πόντο και εμείς συνεχίζουμε».

O Γιώργος Θέος που έκανε το ντεμπούτο του δήλωσε: «Σήμερα ήταν ένα αποτέλεσμα για μας που δεν το περιμέναμε. Ήρθαμε εδώ και το μόνο αποτέλεσμα που θέλαμε ήταν η νίκη. Δεν τα καταφέραμε, είχαμε την κατοχή, ευκαιρίες όμως δεν δημιουργήσαμε πολλές. Συνεχίζουμε… Ένα συγγνώμη στον κόσμο της Λαμίας. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο και πιστεύω ότι μπορούμε να φτιάξουμε τα πράγματα και η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει».

Last modified onΔευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 00:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep