Η πίτα του ΑΣ Αναγέννηση 1904

Την πίτα του έκοψε το βράδυ του Σαββάτου (30/1) ο ΑΣ Αναγέννηση 1904, σε «κιτρινόμαυρη» ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη εκπροσωπήθηκαν όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της περιοχής, ενώ το παρών έδωσαν πλήθος φίλων της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Α.Σ Αναγέννηση Γιώργος Κατσίκης παρουσία σύσσωμου του ΔΣ άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους παραβρισκόμενους και μέσα σε λίγα λεπτά περιέγραψε την μεγάλη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει η Αναγέννηση σε όλα τα τμήματα. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καρδίτσας Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πατέρας Δημήτριος Θεοδωρόπουλος. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλη Παλάσκα που τόνισε ότι «όλη η Καρδίτσα είναι Αναγέννηση» ενώ έκανε αναφορά στον ιδιαίτερο χώρο που γίνεται η εκδήλωση, καθώς και το «Παυσίλυπο» όπως τόνισε είναι η ιστορία της Αναγέννησης...

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλε και ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσάκος που ένα πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να παραβρεθεί αλλά είναι απο τους φορείς που συμπαραστέκονται από το ξεκίνημα στην Αναγέννηση, ενώ το παρών έδωσε και ο φίλος της ομάδας και πρώην βουλευτής Νίκος Μιχαλάκης.

Παράλληλα, το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννησης Βασίλης Μπούρμπος, ο γενικός διευθυντής Κώστας Ραχαβέλιας, ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης και οι δύο αρχηγοί Γιώργος Μπιτέλης, Σάκης Σάββας που εκπροσώπησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ανδρικής ομάδας. Επίσης βρέθηκε εκεί και ο προπονητής της ομάδας Νέων Τάκης Δρόσος. Παλαίμαχοι, πρώην παράγοντες του συλλόγου και απλοί φίλαθλοι γέμισαν την αίθουσα και έδωσαν χρώμα στην όμορφη Αναγεννησιώτικη γιορτή.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και βραβεύσεις καθώς τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο προπολεμικός παλαίμαχος παίκτης Τάσος Κολορίζος που πρόσφατα εξέδωσε και βιβλίο με τίτλο «Πως γνώρισα την Αναγέννηση», ο θρυλικός διαχρονικός φίλαθλος της ομάδας Πέτρος Πρίτσας («Μπον Μαρσέ») και ο πρώην παράγοντας και ένθερμος φίλος της ομάδας Τάκης Μήτσιου για την μεγάλη συνεισφορά στο προπονητήριο Γιώργος Μπαζής.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep