«Απαραίτητη η μαζική προσέλευση»

Επιτακτική ανάγκη είναι για την Αναγέννηση Καρδίτσας η στήριξη του κόσμου στο ματς με τον Κισσαμικό

Ψυχολογική αλλά και οικονομική ώθηση προσδοκούν από τους φιλάθλους στο ματς με τον Κισσαμικό οι ιθύνοντες της Αναγέννησης Καρδίτσας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρει: «Η Αναγέννηση ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου με τον Κισσαμικό στο Στάδιο και ο κόσμος είναι επιτακτική ανάγκη με την αυλαία του πρώτου μισού να δώσει μια ώθηση με την παρουσία του... Τόσο για να έλθει η νίκη σ' ένα δύσκολο παιχνίδι η οποία θα φέρει ακόμη πιο ψηλά την ομάδα μας, όσο και για να την ενισχύσει οικονομικά σε μια περίοδο που υπάρχουν μόνο έξοδα!

Η ομάδα της Καρδίτσας με υπερπροσπάθεια προσπαθεί να διατηρήσει την άψογη εικόνα που είχε όλα αυτά τα χρόνια σ' ένα διάστημα που τα πρόστιμα που έχουν υποβληθεί αλλά και τα πάρα πολλά έξοδα που απαιτούνται για τους φακέλους και τις υποχρεώσεις στο δημόσιο, έχει κάνει την κατάσταση πολύ δύσκολη. Είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο, λοιπόν, την Κυριακή ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να έχει μαζική προσέλευση...

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΦΕ ΜΙΚΕΛ ΚΑΙ "GL 11"
Η διοίκηση ανακοίνωσε πως ήδη τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης και μάλιστα προπωλούνται από το Kafe Mikel Καρδίτσας και το kafe GL 11 του Γιώργου Κρανή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep