Τα εισιτήρια με Αχαρναϊκό

Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων στην ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό. Εκπνέει η παράταση των κατόχων διαρκείας.

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από την Τετάρτη (27/01) τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ - Αχαρναϊκός. Παράλληλα, οι «βυσσινί» έκαναν γνωστό ότι εκπνέει την Παρασκευή (29/01) η προθεσμία εξόφλησης των διαρκείας. Αναλυτικά:

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αχαρναϊκό

«Το ωράριο προπώλησης και οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας για το παιχνίδι ΑΕΛ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (AEL FC ARENA - Παρασκευή 29/01/2016 - 18:00):

Η προπώληση θα γίνει από το AEL CITY STORE (Μανωλάκη 9-11)

Τετάρτη 27/1 - 09:00-14:00 & 17:00-21:00
Πέμπτη 28/01 - 09:00-14:00
Παρασκεύη 29/01 - 09:00-17:00
και από τις 16:00 στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.

Τιμές εισιτηρίων:

Πέταλα 5€
Ανατολική Κερκίδα 10€
Δυτική Κερκίδα 15€
Θύρα 18 VVIP 30€
Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά 5€ (ανατολική και δυτική κερκίδα)

Διαδικασία εισόδου:

Είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με τις πλαστικές κάρτες κι επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία με τα ανάλογα παραστατικά. Φωτοτυπίες αποδεικτικών δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 11 (βόρειο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα.

Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα ΔΩΡΕΑΝ για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ. Όπου απαιτείται η παρουσία συνοδού για το ΑΜΕΑ η είσοδος είναι δωρεάν.

*Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Football League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων.

**Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.

Τελειώνει η παράταση εξόφλησης των εισιτηρίων διαρκείας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει ότι τελειώνει την Παρασκευή 29/1 η παράταση που δόθηκε στους φιλάθλους μας για την εξόφληση των εισιτηρίων διαρκείας και στο προσεχές παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό θα γίνει χρήση της κάρτας Ά γύρου για τελευταία φορά στις εισόδους του γηπέδου.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του δευτέρου γύρου με τον Παναιγιάλειο όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο AEL FC ARENA αποκλειστικά και μόνο με τη νέα κάρτα Β' γύρου όπου θα κληθούν να παραλλάβουν από τα γραφεία μας μόνο μετά από ειδική ανακοίνωση που θα γίνει στα ΜΜΕ αλλά και με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους.

Τέλος ενημερώνουμε ότι μέχρι και τη Δευτέρα 1/2/2016 διατίθενται νέα εισιτήρια διαρκείας δεύτερου γύρου στο μισό της αρχικής τιμής (εξυπηρέτηση στα γραφεία μας 09:00-14:00 & 17:00-21:00)».

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep