«Δεν υπάρχει στοίχημα...»

Ο Ηρακλής Νύκταρης υποστήριξε ότι πρόεδροι άλλων ΠΑΕ του ζητούν χρήματα για τις μετακινήσεις των ομάδων τους.

Στην ΕΡΑ Σπορ μίλησε τη Δευτέρα (25/01) ο παράγοντας του ΑΟ Χανιά, Ηρακλής Νύκταρης και μεταξύ άλλων αρνήθηκε ότι στη Football League υπάρχει στοίχημα. Παράλληλα υποστήριξε ότι πρόεδροι άλλων ομάδων του ζητούν χρήματα για τις μετακινήσεις και προέβλεψε αποχώρηση έξι με επτά ΠΑΕ...

Το flnews απομαγνητοφώνησε τη συνέντευξη Νύκταρη και σας παρουασιάζει τις δηλώσεις του...

Για τις συνθήκες στη Football League, το μπάτζετ και τα έσοδα:
«Οι συνθήκες δεν υπάρχουν. Θεωρώ ότι έξι με επτά ομάδες που δεν μπορούν οικονομικά θα αποχωρήσουν. Τα μπάτζετ μίνιμουμ είναι 600 χιλιάδες, αφού μόνο για το ΙΚΑ και την Εφορία απαιτούνται 300 με 500 χιλιάδες. Τα έσοδα στα κρατάει η εφορία. Από τις 90-100 χιλιάδες που δίνει ο ΟΠΑΠ, σου κρατάει 40 χιλιάρικα. Από τα 150 χιλιάρικα τα 90 είναι καθαρά. Οι κρητικές ομάδες μόνο για τις μετακινήσεις τους θέλουν 240 χιλιάδες.

Είμαι βέβαιος ότι θα αποχωρήσουν κι άλλες ομάδες. Έχω φίλους μου προέδρους, οι οποίοι μου ζητούν να τους δώσω χρήματα για να μετακινήσουν τις ομάδες τους.

Για το στοίχημα στη Football League:
«Δεν υπάρχει στοίχημα. Και να θες να παίξεις δεν μπορείς. Για παράδειγμα στον ΟΠΑΠ μόνο τα Χανιά δεν μπορείς να τα παίξεις. Πρέπει να ποντάρεις τρεις αγώνες. Δεν υπάρχει ύποπτη συμπεριφορά παραγόντων. Τα βγάζουν όλα αυτά για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο δεξιά και αριστερά. Μόνο που είδα αυτά που γράφουν για τους αγώνες με τον Εργοτέλη και τον ΑΟ Χανιά γέλασα. Σε ποια Κίνα να ποντάρουν; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός να στοιχηματίσει με τα Χανιά για να πάρει χρήματα; Και να περιμένουμε εμείς το 87' και το 93' για να δεχτούμε γκολ; Αν έχουν βγάλει χρήματα τα Χανιά να μας συλλάβουν. Μην λένε μαλ... στον αέρα και ξεφτιλίζουν όλο το αντικείμενο».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να ποντάρει κάποιος από την ομάδα, είπε:
«Δεν μπορώ να το ξέρω. Ο κάθε παράγοντας λέει για τους παίκτες του. Είναι δυνατόν αν ποντάρει ένας να το πληρώνει η διοίκηση; Αυτοί που παίρνουν χρήματα να σους συλλάβουν. Είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί κάποιος να πάρει τα ποσά που λένε».

Για το ποιος έχει τις μετοχές:
«Αυτοί που τις έχουν. Περιμένω την 1η του μήνα για τις μετοχές. Εγώ τρέχω την ομάδα. Δεν έχουμε προβλήματα, είμαστε μια χαρά».

Για το θέμα της διαιτησίας:
«Μας βάζουν διαιτητές από την Καλαμάτα και τη Λάρισα. Γιατί να πληρώνουμε 4000 ευρώ για τη διαιτησία, ενώ μπορούν να μας βάλουν από άλλους νομούς της Κρήτης; Κάποια μέρα θα μπει κανείς μέσα στην ΕΠΟ, γιατί και τα νεύρα έχουν όρια».

Last modified onΤρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep