«Πρέπει να χτίσουμε... έδρα»

Ο Τίμος Καβακάς μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι στην Β' Εθνική να κάνει ο Αχαρναϊκός το απόλυτο στην έδρα του. Ο Τίμος Καβακάς μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι στην Β' Εθνική να κάνει ο Αχαρναϊκός το απόλυτο στην έδρα του.

Ο Τίμος Καβακάς έμεινε ευχαριστημένος από την στήριξη του κόσμου και ξεκαθάρισε πως βασικό μέλημα είναι να κάνουν φρούριο το γήπεδό τους.

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Τίμος Καβακάς, μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του στο ματς και τον σωστό τρόπο που το διαχειρίστηκαν στην αναμέτρηση με την Λαμία. Όπως ανέφερε:

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα η οποία το τελευταίο διάστημα έχει ενισχυθεί σημαντικά και η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη αξία με βάση την αξία του αντιπάλου μας, μια δίκαιη νίκη βάση των ευκαιριών που είχαν οι δύο ομάδες. Μέχρι το 70΄ θα έλεγα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά την επιτυχία του τέρματος οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο και αιτία, βέβαια υπάρχει δικαιολογία, όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο γνωρίζει ότι υπάρχει ψυχολογική πίεση περισσότερο με αποτέλεσμα να κουράζεται και το μυαλό και να πέφτουμε σε λάθη.

Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια την οποία έκαναν αλλά και για το αποτέλεσμα. Σε αυτή την προσπάθεια σήμερα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι μέσα στην Ελευσίνα θα πρέπει να γίνει αναφορά στον κόσμο μας που είχε υπομονή και μας βοήθησε σημαντικά, τους ποδοσφαιριστές τους έδωσε ώθηση. Είναι το τέταρτο παιχνίδι, κάναμε 3 νίκες και μία ισοπαλία αυτή τη στιγμή αρχίζει και χτίζεται μια ομάδα, μια έδρα σκληρή, έτσι πρέπει να είναι η Β' Εθνική, αυτό είπα μέσα στα παιδιά, ότι σήμερα ο κόσμος θα μας βοηθήσει και αυτό έκανε, μας έδωσε φτερά, μας έδωσε ώθηση, μπήκαμε ζωντανοί στο παιχνίδι και κοιτάζουμε το επόμενο, το πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, να δουλέψουμε ταπεινά και ό,τι μας αναλογεί να το πάρουμε.

Χαρήκαμε τη νίκη μας, ωραία και από την επόμενη ώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι την επόμενη Παρασκευή. Η ομάδα σιγά σιγά γίνεται πιο ποιοτική, πιο γρήγορη που ήταν ο στόχος μας και εύχομαι και επιθυμώ όλοι μια γροθιά, η διοίκηση ο κόσμος, τα παιδιά να δουλέψουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε πολύ σύντομα ξεφύγει όχι βεβαια πολύ από τις τελευταίες θέσεις και κοιτάζουμε λίγο καλύτερα το μέλλον μας αλλά πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να δουλεύουμε όπως τώρα, δεν έχω κανένα παράπονο, ασφαλώς και πρέπει να βελτιωθούμε ήδη έχουμε κλείσει ακόμη μια μεταγραφή που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια και ολοκληρώνεται το παζλ για την φετινή περίοδο που θέλουμε να βάλουμε τις β΄σεις μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί την νέα περίοδο».

Ο Θανάσης Ρεπετσάς είπε: «Ξέραμε μετά το παιχνίδι της Ελευσίνας, ότι αυτό το παιχνίδι ήταν κομβικό για μας. Δουλέψαμε πραγματικά, μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά έτσι είναι, μπορούσε αυτό το ματς να μας ανεβάσει ένα επίπεδο, δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο. Το ξεχνάμε αν και ήταν πολύ σημαντικοί οι 3 βαθμοί. Πρέπει μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα να εξελισσόμαστε και σαν ομάδα και σαν άτομα με τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση. Τα κεφάλια κάτω όπως είπε ο προπονητής και πηγαίνουμε στη Λάρισα να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε».

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 00:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep