«Ενθουσιασμένος στον Αγροτικό»

Νέα σελίδα στην καριέρα του άνοιξε ο Ιεροκλής Στολτίδης, αναλαμβάνοντας καθήκοντα γενικού διευθυντή στον Αγροτικό Αστέρα.

Ο άλλοτε άσος του Ηρακλή και του Ολυμπιακού εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του θέση στους «σταχυοφόρους», με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στολτίδη:

Για τη συμφωνία του με τον Αγροτικού Αστέρα: «Είμαι ενθουσιασμένος με τα καινούρια μου καθήκοντα. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω στο ποδόσφαιρο. Είμαστε φίλοι με τον κ. Θεοδωρίδη, το είχε καιρό στο μυαλό του και το συζητούσαμε καιρό. Πήρα και εγώ τελικά την απόφαση. Για αρκετό καιρό το συζητούσαμε, το βάλαμε κάτω και είδαμε ότι συμφωνούμε σχεδόν σε όλα, αναφορικά με την λειτουργία της ομάδας».

Για το αν θα μπορούσε να κάνει στον Ηρακλή κάτι ανάλογο: «Θα μπορούσα να ξεκινήσω και στον Ηρακλή, αν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις ήταν έτσι για να δουλέψω όπως θέλω. Δεν θα πήγαινα στον Ηρακλή απλά για να πω ότι πήγα στον Ηρακλή. Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα με τον Ηρακλή».

Για τα καθήκοντά του και την οργάνωση που έχει ο Αγροτικός Αστέρας: «Είμαι υπεύθυνος για όλη τη λειτουργία της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, ως Γενικός Διευθυντής. Αυτή η ομάδα έχει έναν άνθρωπο που σε δύσκολες εποχές επενδύει και θέλει να αλλάξει επίπεδο τον Αγροτικό Αστέρα. Επενδύει και χρήματα και χρόνο. Έχει ξεκινήσει την κατασκευή ενός προπονητικού κέντρου για να αλλάξει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Είναι κοντά στο Ωραιόκαστρο. Είναι έκταση ιδιόκτητη του κ. Θεοδωρίδη. Τα γήπεδα σχεδόν είναι έτοιμα και ελπίζουμε σε δύο μήνες να κάνουμε εκεί προπόνηση. Τα κτίρια θα είναι και αυτά έτοιμα σε λίγο καιρό. Είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά για τον Αστέρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ώρα που στην κατηγορία υπάρχουν ομάδες που δεν ξέρουν αν θα τελειώσουν το πρωτάθλημα. Επενδύουμε όχι μόνο σε ποδοσφαιριστές, αλλά και σε άλλα πράγματα, όπως είναι το προπονητικό κέντρο. Είναι αξιέπαινες τέτοιες ενέργειες, ειδικά σε τέτοιες εποχές».

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να γίνει προπονητής: «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να γίνω προπονητής. Δεν μου αρέσει. Αν μου άρεσε θα το είχα κάνει μόλις σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Τεχνικός διευθυντής θα το σκεφτόμουν, αν είχα τις σωστές βάσεις για να δουλέψω. Σημαντικό είναι το τώρα. Για να δουλέψεις πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής παραμένει στην καρδιά μου. Εκεί ανδρώθηκα. Έπαιξα 11 χρόνια, δεν γίνεται να τα διαγράψεις αυτά. Με τον Ξενίδη μιλάμε, είναι μεγάλος Ηρακληδέας. Μετά από αυτά που πέρασε τα τελευταία χρόνια είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Οι φίλαθλοι ίσως περίμεναν κάτι καλύτερο, αλλά αυτά που πέρασε τον πήγαν πολύ πίσω. Δεν ξέρω τι δυνατότητες έχει ο κ. Παπαθανασάκης. Νομίζω δύσκολα μπορεί να μπει πλέι οφ. Ίσως αν ενισχυθεί, να γίνει η υπέρβαση και να μπει πεντάδα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα το βλέπω δύσκολο. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις γιατί όλα αλλάζουν γρήγορα. Χρειάζεται μεταγραφές γιατί το βλέπουν πιστεύω και οι άνθρωποι του Ηρακλή, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση».

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο: «Από τότε που σταμάτησα το ποδόσφαιρο δεν έχω πάει ούτε Καυτανζόγλειο ούτε Καραϊσκάκη. Δεν έχω ξαναμιλήσει σε ραδιόφωνο. Μόνο σε εφημερίδα έχω κάνει μια συνέντευξη. Δεν υπάρχει λόγος όταν δεν είσαι μέσα στο ποδόσφαιρο να βγαίνεις και να μιλάς. Ήμουν πάντα εσωστρεφής και θα συνεχίσω να είμαι. Σε αυτή τη χώρα όλοι μιλάνε, εγώ θέλω να δείχνω. Θέλω να φτιάξω πράγματα, δεν θέλω να λέω τι πρέπει να κάνουμε. Δεν έτυχε να πάω γήπεδο, δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Δεν είναι κάτι που το θέλω να πάω γήπεδο. Θα βρεθώ σίγουρα κάποια στιγμή και στο Καυτανζόγλειο».


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep