«Ιεροσυλία να με κρίνει ο Μυροφορίδης» (photo)

Τη δική του αιχμηρή απάντηση έδωσε ο Γιώργος Βαζάκας στα όσα υποστήριξε ο Παύλος Μυροφορίδης στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός επισήμανε, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, πως έχει δεχτεί κριτική από όλους στα 40 χρόνια που βρίσκεται στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι ιεροσυλία να τον κρίνει ο… ποδοσφαιρικά ανύπαρκτος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά η απάντηση του Γιώργου Βαζάκα: «Είμαι σαράντα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Συνεργάστηκα με παράγοντες που άφησαν εποχή στο ποδόσφαιρο, δέχτηκα κριτικές από δημοσιογράφους που έγραψαν και γράφουν ιστορία, άλλοι εξύμνησαν το έργο μου άλλοι με βάλαν στον τοίχο πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου, όμως είναι ιεροσυλία να με κάνει κριτική κάποιος με το όνομα μυροφορίδης τον οποίο δεν γνωρίζω και δεν υπάρχει ποδοσφαιρικά. Το Μόνο μυροφορίδη που ήξερα ήταν κάποιος από την Κοζάνη που είχε περίπτερο και σταματούσα όταν πήγαινα από τα Γρεβενά στην Θεσσαλονίκη, όλα και όλους του κρίνει η ιστορία. Ο σεβασμός είναι μεγάλο αγαθό που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο...».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 12:44

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep