Καρέ ενίσχυσης και δύο αποχωρήσεις

Στη μαζική ανακοίνωση απόκτησης τεσσάρων παικτών, για τους οποίους σας είχε ενημερώσει το flnews.gr, προχώρησε ο Πανελευσινιακός.

Τη φανέλα των «σταχυοφόρων» θα φορούν οι Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Θοδωρής Κοτσόκολος, Ιβόρ Βάιτζερ και Ιμπραχίμ Βαλιτζό, όπως είχατε διαβάσει στο flnews.gr από τις 9/1. Από την ανακοίνωση λείπει το όνομα του Δημήτρη Σιαλμά, αν και έχει υπογράψει συμβόλαιο και το δελτίο του έχει κατατεθεί. Παράλληλα, επισημοποιήθηκαν οι αποδεσμεύσεις των Αβραάμ Καραογλανίδη και Γιώργου Ταμπάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Κωνσταντινίδης Θεόδωρος από ΑΟ Τρίκαλα, Κοτσόκολος Θεόδωρος από Δόξα Μανωλάδας, τον Κροάτη μέσο Ivor Weitzer ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ουγγαρία με τις Πέτσζι, Μάλαβαν και στις Ζαντάρ, Ίστρα, Ριέκα, Πόμορατς, Όριεντ της πατρίδας του, καθώς και τον Καμερουνέζο Ibrahim Walidjo ,στόπερ, ο οποίος προέρχεται από την Γιαβόρ Ιβάνιτσα και είναι διεθνής στην Εθνική Καμερούν. Επίσης ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους Καραογλανίδης Αβράαμ και Ταμπάκης Γεώργιος.

Last modified onΤρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep