Νέα παράπονα η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Την ευκαιρία να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα έχασε η Αναγέννηση Καρδίτσας στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Η θεσσαλική ομάδα δεδομένης της αποχής είχε πολύ καλό ρυθμό, δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ, αλλά είχε και πάλι παράπονα από τη διαιτησία. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της, διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στο 58' και για μία ακύρωση γκολ τρία λεπτά μετά:

«Δυστυχώς η Αναγέννηση έχει και πάλι παράπονα απο την διαιτησία και δικαιολογημένα. Δεν δίνεται ένα καραμπινάτο πέναλτι στον Πιτταρά στο 58' ο Αυγενικού (αμέσως μετά την απόκρουση του Αθανασίου στο τετατετ του Μπιτέλη) ενώ στο 61' κανείς δεν κατάλαβε γιατί σταμάτησε η φάση και ακυρώθηκε το γκόλ του Σκαθαρούδη απο υπόδειξη του επόπτη σε οφσάϊντ του Γκόλια. Ο παίκτης της Αναγέννησης στο φάουλ του Πιτταρά καλύπτεται!». 

Σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε: 

«Δυστυχώς έχει γίνει συνήθεια πλέον στα παιχνίδια της Αναγέννησης να υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις απο την διαιτησία εις βάρος της!!! Τα κρούσματα πλέον είναι τόσα πολλά απο την έναρξη του πρωταθλήματος που... κουράστηκε κι ο κόσμος να τα μνημονεύει και το θεωρεί πλέον... δεδομένο ότι σε κάθε μάτς θα υπάρχουν και δύο τρείς αποφάσεις των διαιτητών εις βάρος της ομάδας του!

Και στον αγώνα με τον Εργοτέλη η Αναγέννηση διαμαρτύρεται και όπως φαίνεται απο το βίντεο απολύτως δικαιολογημένα.
ΠΡΩΤΟΝ για τον μή καταλογισμό του ΠΕΝΑΛΤΙ απο τον διαιτητή Καραλιόλιο σε ανατροπή του Πιτταρά απο τον Αυγενικού στο 58' και

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: για την ακύρωση κανονικού γκόλ του Σκαθαρούδη στο 61' απο τον επόπτη γραμμών Στεφούλη που υπέδειξε οφσάϊντ στον Γκόλια ο οποίος ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ... Ανθρώπινα λάθη; Σύμφωνοι! Πώς γίνεται όμως ούτε ένα να μην είναι ανάποδα; Όχι τίποτα, αλλά να αποκτήσει ενδιαφέρον και η... στατιστική ανάλυση!».

Τη Δευτέρα (11/01) δόθηκε ρεπό και από την Τρίτη (12/01) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (16/01) με τον Απόλλωνα. Επιστρέφει ο Μπλέντι που εξέτισε την ποινή του, ενώ διαθέσιμος θα είναι ο Τζέκος το δελτίο του οποίου θα έχει βγει.

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep