«Συγγνώμη για την τραγική εμφάνιση»

Τον χειρότερό της εαυτό παρουσίασε η Λαμία απέναντι στη Ζάκυνθο (3-0) σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα

Δυσαρεστημένος από την εικόνα της Λαμίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζάκυνθο (3-0) εμφανίστηκε ο Γιώργος Βαζάκας. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση, χαρακτηρίζοντάς την τραγική, ενώ τόνισε πως ίσως οι διακοπές των εορτών έκαναν κακό στην ομάδα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς τόνισε αρχικά: «Σ’ ένα καθοριστικό σημείο για την ομάδα μου, βαθμολογικά, που έπρεπε να παρουσιαστούμε διαφορετικά για να μπορέσουμε να μπούμε σφήνα στην κορυφή παρουσιάσαμε τον χειρότερό μας εαυτό. Όλα ήταν αντίθετα και αρνητικά σήμερα. Το παιχνίδια στο πρώτο ημίχρονο ενώ δεν φαινόταν ότι μπορούσε να πετύχει καμία ομάδα γκολ, από το πουθενά από ένα ατομικό λάθος ευνοήθηκε ο αντίπαλος. Από κει και πέρα είχε ακόμη μια τελική. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα και να πιέσουμε στο κέντρο. Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι ένα ατομικό λάθος πάλι άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού και… καθάρισε το ματς».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Δεν είναι αυτή η ομάδα της Λαμίας. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Ίσως οι διακοπές μας έκαναν κακό. Έχασε τον ρυθμό η ομάδα και την αυτοσυγκέντρωσή της. Πρέπει γρήγορα να ανασυνταχτούμε γιατί είμαστε άλλη ομάδα εμείς και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της Λαμίας γι’ αυτή την τραγική εμφάνιση της ομάδας. Από κει και πέρα όμως θα βρούμε γρήγορα τον δρόμο μας και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να πάρουμε τη θέση που μας αρμόζει. Ήταν πιστεύω ό,τι χειρότερο για μας αυτή τη στιγμή. Όμως είμαστε τέτοια ομάδα που θα ανακάμψουμε και θα βρούμε τον εαυτό μας και τον δρόμο για τη νίκη την Κυριακή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep