«Αγώνας επιβίωσης»

Ο Αντώνης Ρέλλας περιμένει τη βοήθεια επιχειρηματιών στον Παναιγιάλειο.

Τη στήριξη επιχειρηματιών περιμένει ο Αντώνης Ρέλλας στον Παναιγιάλειο και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» έκανε λόγο για αγώνα επιβίωσης. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ: «Κάνουμε αγώνα για την επιβίωση της ομάδας. Έχουμε απευθυνθεί σε κάποιους επιχειρηματίες και ελπίζουμε ότι έστω και δύσκολα θα βρεθεί η λύση για να προχωρήσει η ομάδα και να παραμείνει στην κατηγορία. Το καλό είναι ότι δεν χρωστάμε σε ΙΚΑ-Εφορία, αλλά μόνο σε ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή και για τον Δημήτρη Σπανό ο Ρέλλας είπε:

«Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Θα πάει την άλλη εβδομάδα, εκτός κι αν μας προλάβουν οι εξελίξεις και διευκολύνουν το έργο μας...», ενώ για την περίπτωση του Δημήτρη Σπανού τόνισε: «Σκέφτομαι πολλά. Ο Δημήτρης είναι φίλος μου, αλλά πραγματικά δεν έχω μιλήσει μαζί του. Τον είδα μάλιστα στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν είπαμε τίποτα άλλο. Θα δούμε».

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιανουάριος 2016 15:10

1 comment

  • Γιώργος αιγιο
    Γιώργος αιγιο Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 14:08 Comment Link

    Ακούω και διαβάζω πως ο κύριο ρελλας ψάχνει βοήθεια από επιχειρηματίες στην πόλη του Αιγίου,και διερωτώμαι εγώ γιατί κοιτάει αυτό και δεν βλέπει διπλα του?για παράδειγμα ο προεδρος του ερασιτέχνη Παναιγιαλείου είχε βγει στον τύπο και είχε υποσχεθη στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας γυπεδα αθλοπαιδιών και αλλα πολλά γιατί λοιπόν τώρα δεν μπενεο μπρωστα να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα μιας και μας είχε τάξει λαγους με πετραχιλια αφού οικονομικά είναι εύρωστος και συνεχώς ανοίγει επιχειρήσεις στην πόλη του Αιγίου μπουζούκια φέρνοντας τον γνωστό μελοποιό Γιαννάκη Πλούταρχο....ειναι ώρεα όταν ποζάρεις στον φακό στην παρουσίαση του πούλμαν και κάνοντας βόλτες με αυτο στο ταρτάν και κάνει διαφήμιση αλλα κάποια στιγμή και αυτή πληρώνεται.ούτε είναι καλό να συνδυάσει ξανά το ονομα του όπως πριν χρόνια όντως μελλος μια διοίκησης που συνέπεια είχε να πέσει ο αγαπημένος μας Παναιγιάλειος από την Β εθνική στην Δ εθνική.εκει βαδίζουμε κύριοι;επιτέλους δώστε λύση και σταματήστε τα παιχνίδια και την διαφήμιση στην πλάτη και το ονομα του Παναιγιαλείου ο Παναιγιάλειος δεν είναι ναγαζη γωνία για τους σκοπούς σας.με εκτιμήσει ένας πιστός φίλος της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep