«Προσεκτικά και με πλάνο»

Ο Γιώργος Λυρώνης προανήγγειλε την ενίσχυση του ΑΟΧ και χαρακτήρισε ματς - γιορτή το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Γιώργος Λυρώνης. Σημείωσε ότι οι «κυανόλευκοι» θα ενισχυθούν προσεκτικά και με πλάνο και σημείωσε ότι ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα είναι γιορτή, αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΧ:

«Αν δεν τολμήσεις δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μου δόθηκε η ευκαιρία και δεν την αρνήθηκα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά. Μπήκα κατευθείαν στα βαθιά, γιατί πιστεύω ότι ο ΑΟΧ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κρήτης. Μου αρέσει να ρισκάρω. Είμαστε σε καλό δρόμο και είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα εμπειρία μου».

Για την ήττα από τον Πανελευσινιακό:

«Μας έδωσε ένα καλό μάθημα. Δεν θα πρέπει να κοιτάς την βαθμολογική κατάσταση των ομάδων. Ο καθένας μπορεί να χάσει από τον άλλο. Η Ελευσίνα έπαιζε την επιβίωσή της σε αυτό το ματς. Εμείς προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δώσαμε το δικαίωμα να χάσουμε και μετράει το αποτέλεσμα το οποίο ήταν το χειρότερο δυνατό για μας».

Για το πρώτο ματς του 2016 στο πρωτάθλημα με τον Αχαρναϊκό:

«Στόχος μας είναι το τρίποντο. Το μυαλό μας θα βρεθεί στο ματς αυτό μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα βέβαια».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Θα είναι ένα ματς – γιορτή για μας. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και, φυσικά, θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Το φαβορί δεν είμαστε εμείς αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά και υπερηφάνια στους φίλους μας με την παρουσία μας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

«Θα γίνουν μεταγραφές και ήδη έχουν φύγει έξι παίκτες. Θα δούμε τι κινήσεις θα γίνουν προσεκτικά και με πλάνο. Μετά μένει να μονταριστεί το σύνολο κάτι που είναι δύσκολο αν γίνουν πολλές αλλαγές. Θα κοιτάξουμε να γίνουν καλές μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν».

Για τον Εργοτέλη, τον Κισσαμικό και το φετινό πρωτάθλημα:

«Ο Εργοτέλης έχει γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρό μας. Κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια. Ο Λαμπράκης ξέρει πολύ καλά τι να κάνει. Θα τα καταφέρει και θα μείνει αγωνιστικά, γιατί είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα. Το τι θα γίνει εκτός αγωνιστικού χώρου δεν το ξέρω. Ο Κισσαμικός έχει μία καλή πορεία και πιστεύω ότι θα σωθεί εύκολα. Είναι ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η βαθμολογία μέχρι τώρα όσον αφορά την κορυφή λέει την αλήθεια. Στην ουρά θα γίνει «μάχη»».

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιανουάριος 2016 16:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep