Επιστροφή με νέα πρόσωπα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Κυριακή (27/12) οι παίκτες της Λαμίας. Αποχωρούν δύο.

Στο γήπεδο ο Γιώργος Βαζάκας είχε την ευκαιρία να δει και τους νεοαποκηθέντες Σιατραβάνη και Πίτκα, καθώς και τον Παπαργυρίου, ο οποίος εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Μίλιεβιτς, η πτήση του οποίου είχε καθυστέρηση και δεν πρόλαβε την προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα οι Κοντέων και Καλαϊτζίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Μόλις αποδεσμευτούν οι δύο αμυντικοί, η Λαμία θα προχωρήσει στον μεταγραφικό της σχεδιασμό, ψάχνοντας ακόμα δύο παίκτες για να συμπληρωθεί το παζλ.

Σημειώνεται ότι πέρα από τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πανέτσο, που προπονείται από την αρχή της σεζόν με την μεγάλη ομάδα, τέσσερις ακόμη παίκτες από την ομάδα Νέων ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα της προπόνησης. Πρόκειται για τους Αχιλλέα Νασιακόπουλο, Νίκο Μόσχο, Αλέξανδρο Ξεζώνοτο και Γιώργο Παπανικολάου όλοι γεννημένοι το 1996.
Παρών στην προπόνηση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου που χαιρέτισε τους παίκτες και είχε και μια σύντομη συνομιλία με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα.

Last modified onΚυριακή, 27 Δεκέμβριος 2015 22:44

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep