Αγροτικός Αστέρας, ο 19ος σταθμός

Ο Μίλαν Μρντάκοβιτς είναι ένας κανονικός γυρολόγος των γηπέδων, καθώς στα 33 του χρόνια, έχει αγωνιστεί ήδη σε 18 ομάδες σε 10 χώρες.

Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1982 στη Νις και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ραντνίτσκι Νις και Παρτιζάν, σε επίπεδο ακαδημιών. Στα 16 του μετακόμισε στο Βέλγιο και την Άντελεχτ, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να παίξει στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα το 2002, δόθηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στον Εεντραχτ Άαλστ. Κάπου εκεί ξεκινά η περιπλάνησή του σε αρκετές ομάδες σε όλον τον κόσμο, μένοντας κατά μέσο όρο έναν χρόνο σε κάθε μια από αυτές. Συγκεκριμένα, έπαιξε στην OFK Βελιγραδίου, τη Γκέντ, την Αούστρια Ζάλτσμπουργκ, την Μέταλιστ Χαρκόβου, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Βιτόρια Γκιμαράες ως το καλοκαίρι του 2008.

Ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Σερβίας στο Πεκίνο, όπου σε τρία παιχνίδια πέτυχε ένα γκολ. Τότε αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο κινέζικο πρωτάθλημα και έπαιξε στην Σαντόνγκ Λούνενγκ για έναν χρόνο. Ακολούθως μετακόμισε στην Κύπρο, όπου έπαιξε σε Απόλλωνα Λεμεσού, Εθνικό Άχνας και ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά και στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην κινέζικη Τζιανγκσού Σαίντι. Το 2013 ήρθε στην Ελλάδα για χάρη της Βέροιας και επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Σιγκαπούρη και η Τάμπινες Ρόβερς. Το 2015 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Λεβαδειακό, ενώ στην αρχή της σεζόν συμφώνησε να παίξει στη Βοϊβοντίνα. Από τις αρχές του 2016 θα φορά τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, με στόχο να τονώσει την επιθετική του γραμμή και να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep